newím co s tim
15 roků 7 měsíců zpět #1
od wasejk
newím co s tim vytvořil uživatel wasejk
Dobrý den mám Fiat Tipo 1.6ie a motor si dělá co chce. Po nastartování mám otáčky tak 500 otáček, při jízdě auto vynechává až někdy prostě samo od sebe chcípne když vykvaltuju. někdy mi sami od sebe kolísají otáčky v rozmezí 400-1500 otáček newím čím to je ale to co sem psal tak mi to dělá třeba dva dny a pak 14 dní auto jezdí bez nějakých problému prosím poradí mi někdo co by to mohlo dělát????
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
15 roků 7 měsíců zpět #2
od L.Jerie
Tipo 1,7 s motorem 1,9 Tempra, předělaný do benzín kastle už není, ale zůstal Fiat Panda1,1.
Odpověděl L.Jerie pro téma Re: newím co s tim
Řídící jednotka,řek bych...
Tipo 1,7 s motorem 1,9 Tempra, předělaný do benzín kastle už není, ale zůstal Fiat Panda1,1.
- vilímek petr
15 roků 7 měsíců zpět #3
od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: newím co s tim
Standart,mrkni na všechny kostry,vem kontaktol a prostříkej veškeré zásuvky v motoru,potom mrkni na krokový motorek ten by mohl dělat tu paseku.Možná nebude na škodu projít svíčky,kabely a palec v rozdělovači.Jinač pohledej na foru ten krokový motorek se tu řešil dostkrát.
- jumbo
15 roků 7 měsíců zpět #4
od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma nevím co s tím
Toho může být víc. Snímać otáćek, probíjí ti někde kabel ke svíčkám atd. Hledej ve fóru MOTORY. 100 % to tam najdeš. Chce to jen trpělivost. A použi výraz HLEDAT.
15 roků 7 měsíců zpět #5
od Max-el
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
Odpověděl Max-el pro téma Re: newím co s tim
ještě poslední doporučení: zační od nejjednodužších věcí, takže bych zkontroloval svíčky a rozdělovač, pak proměřil čidla (v článkách je o tom moc hezký článek), pak vezmi ty kostry a dál zkoušej složitější věci
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
15 roků 6 měsíců zpět #6
od esox25
Odpověděl esox25 pro téma Aký benzín?
Prosim vás, aký benzín ide do 1.4 karburátor, rv.89. Vyčítal som, že bezolovnatý. A nemám jasno v tom, ktorý to je. Natural? alebo UNI? Odkedy mám Tipo, tankujem Uni 95. Lenže mám pocit, že to je olovnatý, alebo s nejakou náhradou olova. Spravte mi v tom prosim vás jasno. Dik.
15 roků 6 měsíců zpět #7
od drto
uni je s nahradou olova a tym padom je to olovnaty benzin do starsich aut ako boli skodovky a podobne.
ty tam natankuj 95 natural. pistol je zelena a na uni benzin je pistol modra. ty tankuj z tej zelenej
Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané
Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km
Odpověděl drto pro téma Re: Aký benzín?
Prosim vás, aký benzín ide do 1.4 karburátor, rv.89. Vyčítal som, že bezolovnatý. A nemám jasno v tom, ktorý to je. Natural? alebo UNI? Odkedy mám Tipo, tankujem Uni 95. Lenže mám pocit, že to je olovnatý, alebo s nejakou náhradou olova. Spravte mi v tom prosim vás jasno. Dik.
uni je s nahradou olova a tym padom je to olovnaty benzin do starsich aut ako boli skodovky a podobne.
ty tam natankuj 95 natural. pistol je zelena a na uni benzin je pistol modra. ty tankuj z tej zelenej
Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané
Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km
15 roků 6 měsíců zpět #8
od esox25
Odpověděl esox25 pro téma Re: newím co s tim
Dík za odpoved. Do auta sa dlhé roky ešte aj predomnou tankoval modrý, olovnatý. Nemohlo sa tým niečo pokaziť? A nič sa nestane, ked naraz prejdem na bezolovnatý?
Vygenerováno za 0.372 sekund