problém s motorem
15 roků 7 měsíců zpět #1
od tomysalo
problém s motorem vytvořil uživatel tomysalo
Ahoj potřeboval bych poradit startuji tipo 2.0 benzín a mám problém nastartuji napoprvé otáčky vyletí na dva tisíce a pak to zdechne a když ho teda držím třeba na třech tisících tak sice motor běží ale střílí to do sání jen občas ale z výfuku to stále prská a katalizátor se rožhaví do oranžova a svítí a také v něm občas neco bouchne mněnil jsem kroužky a vkaždém válci na nastartovaném motoru jsem namněřil 14 rozvody jsou na značkách tak jak mají bejt tak nevim kde je chyba a na volnoběch motor kolísá jo a zabrušovali se výfukové ventily díky za každou radu
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
15 roků 7 měsíců zpět #2
od honzamir1
Odpověděl honzamir1 pro téma Re: problém s motorem
řídicí jednotka je včoudu měl jsem ten samí promblém s 16ccm3.Ahoj potřeboval bych poradit startuji tipo 2.0 benzín a mám problém nastartuji napoprvé otáčky vyletí na dva tisíce a pak to zdechne a když ho teda držím třeba na třech tisících tak sice motor běží ale střílí to do sání jen občas ale z výfuku to stále prská a katalizátor se rožhaví do oranžova a svítí a také v něm občas neco bouchne mněnil jsem kroužky a vkaždém válci na nastartovaném motoru jsem namněřil 14 rozvody jsou na značkách tak jak mají bejt tak nevim kde je chyba a na volnoběch motor kolísá jo a zabrušovali se výfukové ventily díky za každou radu
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Vygenerováno za 0.286 sekund