sundání vany z dohc

Více
15 roků 7 měsíců zpět #1 od Charles
sundání vany z dohc vytvořil uživatel Charles
zdravíčko páni, chtěl jsem se pozeptat, co je problém při sundávání vany na mojí dvouvačce. dneska jsem na to koukal a nepřišel jsem na to, jak se dostat na šrouby, co jsou u setrváku schované. Teda jestli tam jsou. Bude se muset sundávat držák co jde na silent? dík
Teče mi tam totiž řádně olej, celá vana je zablitá. Navíc se mi z ní loupe nátěr, co na ní byl. A ještě jedna věc se mi an ní nelíbí a to je opravdu hodně bouchlej jeden roh. Je promáčklej jako by do toho někdo dal ránu pěstí, přesně velikost i tvar. Takže ji asi vyměnim celou.

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #2 od Romik
Odpověděl Romik pro téma Re: sundání vany z dohc
Mas dve moznosti bud sundat celou napravnici ta ti tam vadi a pak mas vanu hnedka venku a dalsi moznost je to ze si stim pohrajes a sundas ji tak jak je na aute ale musis si stim pohrat je to fakt na hrani a jde to hodne spatne pokud chces sundat vanu!!! :D

Romik Tipo 1.6 DOHC

Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw

Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw

Více
15 roků 7 měsíců zpět #3 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: sundání vany z dohc
na nápravnici nesahat . sundat spodní držkák motoru , vytočit šteft z převodovky a pak to jde ..

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
15 roků 7 měsíců zpět #4 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: sundání vany z dohc
aha, TooMe mohl bys prosím nějak detailněji popsat o jaké šteftu mluvíš? já jsem pod tím dnes ležel a nápravnice mi nikde nepřekáží, šrouby jsou všude volné, jen v místě kde se spojuje motor s převodovkou je držák silentu a nějaký asi plechy :? a tam se na šrouby dostat nejde :(

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
15 roků 7 měsíců zpět #5 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: sundání vany z dohc
Tak nejak jak pise Toom-As

Z druhe strany by se dal jeste vyhodit motot z auta ,ale to jsi asi slyset nechtel. :lol:

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #6 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: sundání vany z dohc

Tak nejak jak pise Toom-As

Z druhe strany by se dal jeste vyhodit motot z auta ,ale to jsi asi slyset nechtel. :lol:

Ne to nemohu, protože pak bych ho tam už nikdy nedostal a když, tak by neměl na čem držet, ale to tu nebudu rozmazávat :evil:

Více
15 roků 7 měsíců zpět #7 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: sundání vany z dohc
Jde to sundat,ale musíš mít hodně druhů nářadí s velikostí 10mm např. očkoví klíč zvaný fajfka.Pak ten šroub vytáčíš po milimetru asi hodinu.
Pokud nemusíš,tak ji nesundavej,jen ji zkus přitáhnout.

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #8 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: sundání vany z dohc
no musíš právě sundat celej ten plechovej držák toho silentbloku a potom ještě vytočit šteft na kterým ten držák drží.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Vygenerováno za 0.370 sekund