Nehaze jiskru Tempra 1.6 karbec

Více
15 roků 7 měsíců zpět #1 od Polda
Zadrec lidicky ,doufam ze alejspon vy me pomuzete...
Fiat Tempra 1.6 Karbec... mi nehatze jiskru, jedu odesla spojka pak ot stalo 5 mesicu pak naskocil jak nic vymenila se spojka a ted nechce chytnout..
Toci to ale nenatoci... :( Proste to nedava jiskru
Mam uz neco tady precteno ze kouknout na snimac otacek, coz jsem udelal, ale nevim jak zjistit jestli je vadnej nebo ok... (zkousel jsem to promerit kdyz zkousim nastartovat tak mi to na voltmetru haze 1milivolt tak nevite nekdo kolik to mam byt)

diky predem za odpovedi jsem zoufalej...

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #2 od jipaf
koukal jsi se na to, jestli se točí palec?
pokud se točí, šel bych po elektrice...

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
15 roků 7 měsíců zpět #3 od mikes
tohle jsem ti opsal z članku tady na foru jedna se o hodnoty pro vstřikování nevím jak je to u karburatoru
Kontrola čidla: čidlo dává obdélníkové signály o velikosti cca 12V, je možné to velmi orientačně přeměřit multimetrem, kde by měla oscilovat hodnota 3-9V podle otáček. Přesné proměření je možné pouze osciloskopem. Čidlo má tři vývody zem, +12V a signál - zapojení se liší dle provedení.
Tip na opravu: asi pouze výměna

Více
15 roků 7 měsíců zpět #4 od Polda
Chlapi dikec... problem je ze ja to nenastartuju... jinak osciloskop neni problem ;-) i tka diky a zkusim co jste napsali snad to bude ono... vyzkousim a snad uz zejtra nastartuju :o)

Více
15 roků 7 měsíců zpět #5 od mikes
pokud jsi nastartoval a mněnil jsi spojku tak bych se zaměřil na nějakou kostru nebo přívodní kabely k zapalování podle mně to bude nějaká kravina ktera souvisí s tou tvou výměnou spojky pokud to předtím chytlo a ted ne :roll: :roll: :roll: :roll:

Více
15 roků 7 měsíců zpět #6 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: Nehaze jiskru Tempra 1.6 karbec

tohle jsem ti opsal z članku tady na foru jedna se o hodnoty pro vstřikování nevím jak je to u karburatoru
Kontrola čidla: čidlo dává obdélníkové signály o velikosti cca 12V, je možné to velmi orientačně přeměřit multimetrem, kde by měla oscilovat hodnota 3-9V podle otáček. Přesné proměření je možné pouze osciloskopem. Čidlo má tři vývody zem, +12V a signál - zapojení se liší dle provedení.
Tip na opravu: asi pouze výměna

Mistre nepletes si nahodou motor?
1.6 ma indukcni snimac bez napajeni.Nebo mi neco uniklo?
To Polda:
Hledej tady na webu problemy se startovanim na 1.4.Ma to ten samy zpusob snimani kliky.At karburator ci strikacka.Signal je pripojen do digiplexu.

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #7 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: Nehaze jiskru Tempra 1.6 karbec
Tak sorac nasel jsem puvodni clanek odkad jsi to zkopiroval.Je to blbe popsany bez toho snimace na prevodovce zcela jiste nastartovat jde neb je tam popsan snimac od rychlosti.
Max-eli ci ostatni kontrolori provedte opravu at to nemate nahodne opravare svych milacku na ctyrech kolech. :lol:

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #8 od jipaf
polda,
asi už jezdí že nemá čas tady na tohle forum :D

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
15 roků 7 měsíců zpět #9 od Polda
Cauvec chlapy, bohuzel jeste nebyl cas v dilne jsem jen Po - Ct a kdyz nejsou svatky... jeste nebyl cas... :o( Tempra je kamarada.... Ja jsem sice taky ital ale Unar...
Kdyby nahodou nejakej clovek co tomu hafec rozumi a mel cas z okoli brna... nejlepe z brna.. dejte kdyztak vedet... jinak vase napady zkusim snad jiz zejtra :o)

I kdyz Tipo 2.0 16V Sedicovalvole bych si nechal libit a mel jsem nabidku za par kacek... ale znamej to kdysy mel a rikal ze je to bomba svezeni, supr predni sedadla, motor jede jak zbesilej ale rikal kdzy tomu davas tak Brno-Praha nadrz... Prej si to neco veme, mno tak uvidime... kazdopadne diky za rady...

Ps: jinak polda jezdi tak mozna MHD v Brne :oD

Více
15 roků 7 měsíců zpět #10 od Polda
Ciao Italiano,
tak dneska uspesne vyresen problem proc nechtela startovat.... zaoxidovanej a uhnilej drat z Digiplexu ( kostra 10 drat - cerny) uhnilej byl na kostre kdy byl pridelan....

bohuzel kdyz jsme konecne nastarovali tak se zjistilo ze je v aji prevodovka... musi se vymenit... Spojka je nova a strasne divne to jelo je v pytli diferak :( - podle vseho... pokracovani na Tempre v Pondeli....)

Jinak diky vsem...

Vygenerováno za 0.402 sekund