kolik na plnou nadrz u 1.9TD ???

Více
15 roků 7 měsíců zpět #1 od TDGT
zdravim kluci,napadlo me ze sem jeste vlastne ani nezmeril kolik mi ropacek najezdi kilometru na plnou nadrz,tak sem nalil plnou a ted to zkousim, ale zajima me jaks ste na tom vy s vasima 1.9TD , pokud ste to uz merili,jo a prosim o objektivnost ne vymysli

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #2 od misiak
necelych 700km,- zvyseny tlak turba, sportovy vzduchovy filter a 16" kola - myslim ze super dojazd :wink:

Více
15 roků 7 měsíců zpět #3 od Předseda
Na dlouhé štreky cca 950km. Tempra, 65 litrů nádrž.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #4 od peto12
Ja keď na tempre chodím do Talianska tak nádrž narvem až na takých 65 litrov možno aj viac.Stojím šikmo dole kopcom na lavú stranu a lejem a hrkám z autom až pokiaľ to ide. :lol: A vtedy mám dojazd okolo 1100 až 1200 km. Ešte som neskúsil ísť na doraz z naftou ale tých 1100 som na takto naplnenej nádrži spravil. Ale potom som už radšej dolial.

Tempra 1,9 TD 66 kw SX r.v 1990 155000 km.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #5 od Tonny Tempra SW
Ja som ju meral pred 2 tyzdnami,ibaze mne uz svietila rezerva a doplnil som po okraj nadrze 48l dieslu,takze si myslim ze ja mam 55l nadrz a na nu robim tak 1000-1100 km,klasicke tempo(nie lemravo).

Ze by som mal inu nadrz na mojej tempre od Vas? :wink:

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Více
15 roků 7 měsíců zpět #6 od tonna85
od plne do sucha cca 800km,stylem mesto.v nasem kraji to jinak ani nejde,porad do kopce a z kopce :)

Více
15 roků 7 měsíců zpět #7 od oBzB

Ja som ju meral pred 2 tyzdnami,ibaze mne uz svietila rezerva a doplnil som po okraj nadrze 48l dieslu,takze si myslim ze ja mam 55l nadrz a na nu robim tak 1000-1100 km,klasicke tempo(nie lemravo).

to spíš máš hodně velkou rezervu, mě se taky podařilo za 1000Kč(tenkrát to bylo asi 43l) naplnit nádrž pomalu skoro z rezervy na uplně plnou. Když vezmeš tvar nádrže, tak v dolní části je narvaná až pod rezervní kolo, takže i to bude způsovat, že je rezerva tak velká.

dříve Tempra 1.6ie.cat 55kW (159A3.048) r.v. 1992
nyní Marea Weekend 1.6 76kW r.v. 1998

Více
15 roků 7 měsíců zpět #8 od Předseda

Já na rezervu - palivoměr je úplně na nule - najedu v klidu hodně přes 200 kilometrů, prostě to ukazuje blbě a jezdím podle Trip počítadla kilometrů (když je tam přes 800, tankuju). Proto si myslím, že nádrž máš srandardní 65 litrů a taky teď už chápu ty Tvoje údaje o spotřebě, které se mi vždycky zdály nereálné. Prostě myslím že to špatně počítáš.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #9 od Tonny Tempra SW
Ked som vtedy tankoval tak mi uz zhasinala posledna svietiaca ciarka na ukazovateli a tak som tam dostal do nadrze 48l,to by som mal potom este rezervu dalsich 15l.Vzdy ked mi zhasina posledna ciarka tak dotankovavam a vzdy je to okolo tych 50l,hlbsie som este nesiel.

Ja si spotrebu pocitam tak ze som mal plnu a myslel som si ze to je 55l a presiel som 1050 km,takze to mi vychadza spotreba 5,5l na 100 km.
To by som mal na 65l prejst okolo 1200 km.Aj bracho sa cuduje ze kolko mi to zerie,chodi so mnou denne tak to vidi.Je skrtena a ma paradne nastaveny motor,tak to moze byt dalsi dovod mojej spotreby.Manik co ju mal predo mnou tak bol asi majster motorar,on mi vravel ze tato tempra ma spotrebu 5-6 l na 100km,a mal pravdu.moja spotreba je presna tak ako pisem,mne to vyhovuje.

5l na 100km

Více
15 roků 7 měsíců zpět #10 od Předseda
Mně když zhasne poslední čárka, mám tam vždycky ještě víc než 10 litrů. Já Ti to neberu, jen se mi prostě nechce věřit že stará 1.9, která má natočeno skoro 300 tisíc, by jela za 5 litrů.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #11 od Palinko46

Mně když zhasne poslední čárka, mám tam vždycky ještě víc než 10 litrů. Já Ti to neberu, jen se mi prostě nechce věřit že stará 1.9, která má natočeno skoro 300 tisíc, by jela za 5 litrů.

mne to pri jazde do 90km)hod tiež vezme 5 litrov a pri svižnejšiej odskušane 5 ludi jazda do kopca plus dediny mesto mi vyšlo 5.8litra a to som ho nešetril.

FIAT TIPO 1.9TDs predosly majitel Majster.302 000 km motor super, uz je v novej kasni.Pomaly davany do kopy :D

Více
15 roků 7 měsíců zpět #12 od bjukemen
...mne Tempra z motorom Croma čo tam mam,urobí na plnu nadrž 55L (ale nikdy som sa nedopracoval kolko vlastne je plná) asi 850 km ale nešetrním sposobom,časte vytačanie do 4000ot. a velmi rychla jazda...to vychadza asi tak 6,5L ale je pridana nafta + tlak turba

..no nejako sa mi nedarí jazdiť na spotrebu stale ma pokušaju kadejaky pretekari na Fabiach... :D :wink:

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
15 roků 7 měsíců zpět #13 od TDGT
tak dnes uz konecne vim kolik zhruba v nasich podminkach ujedu na nadrz, vyslo mi 1050 km,coz mi pride velice pekne, beru v potaz ze motor ma najeto neco malo pres 30 000 a turbo je taktez prakticky fungl nove, no zkratka sem spokojen

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
15 roků 6 měsíců zpět #14 od Předseda
Takže oprava - na poslední plnou nádrž jsem najel 875 kilometrů, auto mi ráno umřelo kilometr od pumpy. Počítal jsem s tím a měl jsem s sebou 5 litrů v kanystru. Čili mi z toho vyšla průměrná spotřeba 7,4 litru, na čemž se negativně podepsalo ježdění po městě v zácpách (např. minulý čtvrtek jsem 1,5 kilometru v Praze po nábřeží jel rekordních 55 minut).

Více
15 roků 6 měsíců zpět #15 od Tonny Tempra SW
Tak to bola velmi pekelna rychlost v tej zapche,aj ja mam tu cest trcat v Prahe v zapche 5 hod a presli sme neaky 1km,(to bolo na zjazde s dialnice od Brna a smer na krizovatku na Smichov :roll: ).

Ja jazdim 95% jazd same dlhsie trate tak preto mam taku spotrebu,po meste by bola na 100 pro vecssia.

5l na 100km

Vygenerováno za 0.498 sekund