Kouří mi to jako prase,19td.

Více
15 roků 6 měsíců zpět #1 od mates666
Myslel jsem,že je to turbo,vyměnil jsem ho.Kouří dál.Motor jde pěkně.Poraďte prosím něco.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 6 měsíců zpět #2 od Pumpa
nepridal si naftu na cerpadle ? pripadne zniz kusok spolu s predstihov mozno predchadzajuci majitel alebo niaky mechanik sa ti v tom hrabal .. btw kolko ti tlaci turbo? a od kolkych otacok to kuuri ? nezere motor olej ?

Fiat Tipo 1.9TD Gran Turismo 1991 @ Turbo 1.5BAR

Více
15 roků 6 měsíců zpět #3 od Předseda
JJ, tohle bývá předvstřik na čerpadle, jde to seřídit. Měl jsem přesně to samé na vejtřasce - jelo to normálně, ale za autem nebylo vidět. Seřízení pomohlo.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
15 roků 6 měsíců zpět #4 od mates666
Kouří to modro-bíle.Při volnoběhu trochu,když na křižovatce přidám,tak oblak.Ty za mnou musí mít radost.Myslím,že bere olej.

Více
15 roků 6 měsíců zpět #5 od Pumpa
ubrat na nafte a predvstrik nestavit a malo by to byt v pohode samozrejme ako to ten motor uz nema za sebou ak nepomoze predvstrik tak skus mu znizit naftu mozno sa ti stym niekto hral je tam taka sruba na klasicky srubovak dotahovanim pridavas naftu uvolnovanim uberas .

Více
15 roků 6 měsíců zpět #6 od mates666
Jo dík,já to zítra vyzkouším.

Více
15 roků 6 měsíců zpět #7 od mates666
Tak jsem odpojil odvětrání z klikovky,byla ucpaná a dost z ní fouká,ale motor nekouři.

Více
15 roků 6 měsíců zpět #8 od Brda
Je možné že to je špatně seřízený předvstřik nebo něco jiného,ale měl jsem ten stejný problém.Natankoval jsem naftu u místního slovnaftu a hulilo to jak za jízdy tak i na volnoběh při teplém motoru a smrad že by člověk pad.Naftu jsem vyjel a natankoval jinde a nesmrdí to ani když tomu šlápnu.Tak nevím...

fiat tipo 1.9 td

Více
15 roků 6 měsíců zpět #9 od Pumpa
je to dost diskutabilne... priklad mne az od 4300-4500 zacne kurit aj to tak ze to okom ledva postrehnem ... a to motor ma vysse 220 000 km a turbo tlaci 1.5B ked nato slapnem

Vygenerováno za 0.378 sekund