1,9 TD - na rýchlosti skape.

Více
15 roků 6 měsíců zpět #1 od stevo MI
Mám taký problém. Asi pred týždňom sa začal dusiť na 4 a 5 - ke. Noha na plný plyn, ale motor vobec nepridával iba šiel rovnako. Teraz mám motor na voľnobehu - ide krásne - pridám - všetko O.K. Ale keď sa pohnem už na dvojke mi motor namodro dymí a skape ako keď dojde nafta. Naftoví filter nový, sitko v nádrži čisté.

tipo 1,9 TD "92"

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 6 měsíců zpět #2 od Krtek-NA
Hele v Tipu jsem nováček, ale pokud to má EGR tak okoukni podtlaky jestli to nezavírá vzduch. To samý mi dělalo na VW 2,5TDi :wink:
Pokud to EGR nemá, je potřeba hledat jinde. :!:

Fiat TIPO ´94 1,9 TD

Více
15 roků 6 měsíců zpět #3 od Pumpa
predvstrikmas mozno rozladeny .... mozno predchadzajuci majitel chcel nieco s toho motora dostat viac a mozno len hlupo ladil a nemyslel na ostatne .... alebo nedaval si menit rozvody nedavno? moze byt pes zakopany tam ....... pripadne pozri odvetravanie klukovej skrine je to taka hadica od motora priamo pod zhavkami a vedie do tej mocnej hadice sannia ci nahodou to nieje niekde upchate .

Fiat Tipo 1.9TD Gran Turismo 1991 @ Turbo 1.5BAR

Více
15 roků 6 měsíců zpět #4 od scherer012
mne niečo podobné robilo na ojej 1.7 a bolo to zalomeným káblikom k el.magnetickému ventilu na čerpadle

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
15 roků 6 měsíců zpět #5 od Pumpa
moze byt jeden kablik je na prerusovanie dodavky nafty a modry sluzi aby si to nakopol asi :) vedu tam 2 kabliky modry a oranzovy tie 2 idu k cerpadlu .... tiez som mal ten isty problem a mohol som aj 4 krat baterku vystavit a uz som vselikde hladal chybu a tam to bolo v tych kablikoch.

Fiat Tipo 1.9TD Gran Turismo 1991 @ Turbo 1.5BAR

Více
15 roků 6 měsíců zpět #6 od bombastiq
zkontroluj membránu na čerpadle
sem tam praskne

při jakym tlaku to přestane táhnout cca 0,4-0,6 ???

/F/I/A/T/ tipo 1,9 tds -opět jede
jako z praku Díky WR8 :)

Více
15 roků 6 měsíců zpět #7 od TDGT
Odpověděl TDGT pro téma Re: 1,9 TD - na rýchlosti skape.
modrej dym?to mi pripomina turbo po smrti

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
15 roků 5 měsíců zpět #8 od stevo MI
Takže je to vyriešene. Rozobral som dnes všetko - od sitka v nádrži až po čerpadlo komplet. Bolo to fakt zalepené v tom bazmeku čo drží naft. filter + v hadičke čo ide z čerpadla (asi na vzduch). Tie šruby s dierami boli nadôvažok poobracané tak, že by to zapchala aj maličká špinka. Robil som to s malou dušičkou, lebo predtým som to vynechal a nedúfal som, že to môže byť tam. Už som sa začal lúčiť s autom, že je to čerpadlo. Takže sa potvrdilo, že na tipe buď ide nafta - alebo nejde. Čiže ďakujem za rady - a moja rada - v takýchto prípadoch fakt všetko rozobrať čo sa dá.
A - ako tu niekto už písal - ide jak z praku!

tipo 1,9 TD "92"

Vygenerováno za 0.360 sekund