Zaradovaci mechanizmus prevodovych rychlosti

Více
15 roků 3 měsíců zpět #1 od Pumpa
zdravim vas potreboval by som poradit . momentalne kde pracujem mam na objekte jeden motoricky velmi zachovali fiat tipo ako je uz pripravene na srotovanie plasty komplet je vsetko vybrate ale motor je nedoknuty aj v dobrom stave na pohlad. mal by som tam hlavne zaujem o zaradovaci mechanizmus scim sa radia rychlosti a chcem sa spytat aky je najefektivnejsi sposob ako ho vymontovat lebo som skusal a rychlosti riadi s maximalnou presnostou krasne a hladko tak by bola skoda to nezobrat kedze moje riadenie rychlosti na aute je uz vseliake a sem tam to ani rychlosti nechyti ... nepozeral som to detailne lebo som prakticky v praci ale ten mechanizmus sa da vybrat len spolu s domcekom riadenia ? alebo ide vsetko samostatne ? pripadne ak to ide samostatne aky je postup? da sa vymontovat bez toho aby som sa dotkol domceku riadenia ???? alebo to musim vybrat kompletne ??? potreboval by som co najrychlejsie poradit odchadzam o par dni domov a potrebujem to co najrychlejsie vymontovat bez toho aby som prichiteny :) .

Fiat Tipo 1.9TD Gran Turismo 1991 @ Turbo 1.5BAR

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.248 sekund