přetěsnění čerpadla

Více
14 roků 11 měsíců zpět #1 od pardal5
přetěsnění čerpadla vytvořil uživatel pardal5
máte někdo zkušenost nebo znáte cenu přetěsnění vstřikovacího čerpadla a kde nejlépe na Plzensku,u nás v práci mi řekli,že to muže stát i 5 tisíc :cry:

tipo 1.9 td 1992 59 kw

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 11 měsíců zpět #2 od zefo
Odpověděl zefo pro téma Re: přetěsnění čerpadla
Zalezi co s tym cerpadlom mas. Ja mam 1.7D a mne povedali ze za pracu chcu 10.000Sk a viac ak nieco najdu. Tak som to riskol a objednal som sadu tesneni Bosch + novu hriadelku za 600Sk. Cerpadlo som pretesnil doma "na kolene". Vyse roka na tom beham, zatial maximalna spokojnost. Samotne pretesnenie bola dost kovbojka a potrebujes naozaj kvalitne naradie. Len vybratie z auta a nahodenie naspat sme robili 2 dni + 1 den som pretesnoval. Robil som to prvy krat takze to trvalo.

Teraz je na srotoviskach a na trhu kopec Tip a Tempier takze po tych skusenostiachi by som isiel radsej do pouziteho cerpadla. Za par korun kupis pomaly cely motor.

Fiat Tipo 1.7D, 1989, 112.000 km

Více
14 roků 11 měsíců zpět #3 od pardal5
Odpověděl pardal5 pro téma Re: přetěsnění čerpadla
jo to je lehké koupit ale seřídit to :idea:

tipo 1.9 td 1992 59 kw

Více
14 roků 11 měsíců zpět #4 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: přetěsnění čerpadla

jo to je lehké koupit ale seřídit to :idea:

čerpadla se seřizují na seřizovacích stolicích :!: ,opravná sada těsnění se nechá ještě koupit....

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
14 roků 11 měsíců zpět #5 od pardal5
a kde setak dá sehnat a co obsahuje

tipo 1.9 td 1992 59 kw

Více
14 roků 11 měsíců zpět #6 od skypan

a kde setak dá sehnat a co obsahuje

někde sem měl nafocený poravu vstřik.čerpadla ve fotkácha i tam byla jedna fotka s celou sadou O kroužku,měděných těsnících podložek.
ale bohužel zatím to nemohu najít :?

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním

Více
14 roků 11 měsíců zpět #7 od pardal5
když to najdeš tak to sem šoupni dík

tipo 1.9 td 1992 59 kw

Více
14 roků 11 měsíců zpět #8 od pardal5
potřeboval bych radu,mužu koupit za 1 tisíc čerpadlo,jestli ho mám koupit a nebo tu opravnou sadu co bude lepší :idea: :roll:

tipo 1.9 td 1992 59 kw

Více
14 roků 11 měsíců zpět #9 od Funman
Odpověděl Funman pro téma Re: přetěsnění čerpadla

potřeboval bych radu,mužu koupit za 1 tisíc čerpadlo,jestli ho mám koupit a nebo tu opravnou sadu co bude lepší :idea: :roll:

No záleží na tom, v jakém stavu to čerpadlo je. Abys pak nakonec nemusel kupovat i tu opravnou sadu. :wink:

Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522

Více
14 roků 11 měsíců zpět #10 od pardal5
no to je ono,já jsem toto čerpadlo koupil nedávno,protože u tamtoho byly vylágrované závity na těch trubičkách co jdou do válcu a chvíli jezdim a ted to teče na druhé straně,já jen chtěl vědět co mě vyjde levnějš

tipo 1.9 td 1992 59 kw

Více
14 roků 11 měsíců zpět #11 od skypan

no to je ono,já jsem toto čerpadlo koupil nedávno,protože u tamtoho byly vylágrované závity na těch trubičkách co jdou do válcu a chvíli jezdim a ted to teče na druhé straně,já jen chtěl vědět co mě vyjde levnějš

kdyš koupíš starší čerpadlo,nikdy nebudeš vědít v jakém je stavu a jak dlouho vydrží,pokud ho nerozebereš...takže bych byl toho názoru (pokud si chceš ještě chíli auto nechat,tak koupit jak to čerpadlo,tak i opravnou sadu rozebrat ho a repasovat.možná to svěřit i odbornému servizu,páč doma se ti to jen tak nepovede,jsou tam spec.šrouby a hl.se ti toho spousta nepovede rozebrat a pokud ano,tak se ti rotační části rozsipou na pérka a díly které už špatně složíš..
PS:bohužel sem mi ještě nikde nepovedlo najít ten repas čerpadla ve fotkách,před rokem sem stratil z compu nějaké data a možná se to stratilo i stím :?

Více
14 roků 11 měsíců zpět #12 od pardal5
já jdu v lednu na technickou,takže zatim neuvažuji o prodeji nebo dokonce sešrotování,to taky záleží na autí

tipo 1.9 td 1992 59 kw

Více
14 roků 11 měsíců zpět #13 od zefo
Odpověděl zefo pro téma Re: přetěsnění čerpadla
Zdoraznujem ze pretesneni nebolo vobec jednoduche. Kvalitne naradie je nevyhnutne.

http://www.vwdieselparts.com/forum/viewtopic.php?t=6694

Osobne by som riskol druhe cerpadlo za par korun a pokial by nebolo dobre tak potom skusit pretesnit to v lepsom stave.

Fiat Tipo 1.7D, 1989, 112.000 km

Více
14 roků 11 měsíců zpět #14 od skypan

Zdoraznujem ze pretesneni nebolo vobec jednoduche. Kvalitne naradie je nevyhnutne.

http://www.vwdieselparts.com/forum/viewtopic.php?t=6694

Osobne by som riskol druhe cerpadlo za par korun a pokial by nebolo dobre tak potom skusit pretesnit to v lepsom stave.

asi ten chlapec ví o čem mluví,asi to už taky dělal..
to je ono, to co sem ztratil.....
doufám že zítra to ještě půjde,taky si to ztahnu do compu :cup:

Více
14 roků 11 měsíců zpět #15 od pardal5
to nemá chybu,ale takto jestli to rozeberu tak to už ani podle návodu nedám dohromady,ale ten kdo to dělal celej návod je machr

tipo 1.9 td 1992 59 kw

Vygenerováno za 0.491 sekund