přetěsnění čerpadla
tipo 1.9 td 1992 59 kw
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Teraz je na srotoviskach a na trhu kopec Tip a Tempier takze po tych skusenostiachi by som isiel radsej do pouziteho cerpadla. Za par korun kupis pomaly cely motor.
Fiat Tipo 1.7D, 1989, 112.000 km
tipo 1.9 td 1992 59 kw
čerpadla se seřizují na seřizovacích stolicích ,opravná sada těsnění se nechá ještě koupit....jo to je lehké koupit ale seřídit to
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
tipo 1.9 td 1992 59 kw
někde sem měl nafocený poravu vstřik.čerpadla ve fotkácha i tam byla jedna fotka s celou sadou O kroužku,měděných těsnících podložek.a kde setak dá sehnat a co obsahuje
ale bohužel zatím to nemohu najít
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
tipo 1.9 td 1992 59 kw
tipo 1.9 td 1992 59 kw
No záleží na tom, v jakém stavu to čerpadlo je. Abys pak nakonec nemusel kupovat i tu opravnou sadu.potřeboval bych radu,mužu koupit za 1 tisíc čerpadlo,jestli ho mám koupit a nebo tu opravnou sadu co bude lepší
Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522
tipo 1.9 td 1992 59 kw
kdyš koupíš starší čerpadlo,nikdy nebudeš vědít v jakém je stavu a jak dlouho vydrží,pokud ho nerozebereš...takže bych byl toho názoru (pokud si chceš ještě chíli auto nechat,tak koupit jak to čerpadlo,tak i opravnou sadu rozebrat ho a repasovat.možná to svěřit i odbornému servizu,páč doma se ti to jen tak nepovede,jsou tam spec.šrouby a hl.se ti toho spousta nepovede rozebrat a pokud ano,tak se ti rotační části rozsipou na pérka a díly které už špatně složíš..no to je ono,já jsem toto čerpadlo koupil nedávno,protože u tamtoho byly vylágrované závity na těch trubičkách co jdou do válcu a chvíli jezdim a ted to teče na druhé straně,já jen chtěl vědět co mě vyjde levnějš
PS:bohužel sem mi ještě nikde nepovedlo najít ten repas čerpadla ve fotkách,před rokem sem stratil z compu nějaké data a možná se to stratilo i stím
tipo 1.9 td 1992 59 kw
http://www.vwdieselparts.com/forum/viewtopic.php?t=6694
Osobne by som riskol druhe cerpadlo za par korun a pokial by nebolo dobre tak potom skusit pretesnit to v lepsom stave.
Fiat Tipo 1.7D, 1989, 112.000 km
asi ten chlapec ví o čem mluví,asi to už taky dělal..Zdoraznujem ze pretesneni nebolo vobec jednoduche. Kvalitne naradie je nevyhnutne.
http://www.vwdieselparts.com/forum/viewtopic.php?t=6694
Osobne by som riskol druhe cerpadlo za par korun a pokial by nebolo dobre tak potom skusit pretesnit to v lepsom stave.
to je ono, to co sem ztratil.....
doufám že zítra to ještě půjde,taky si to ztahnu do compu :cup:
tipo 1.9 td 1992 59 kw