Voda v nádrži

Více
14 roků 9 měsíců zpět #1 od Brda
Voda v nádrži vytvořil uživatel Brda
Teď za velkých mrazů dopoledne přijdu k autu a natočím napoprvé,ale motor klape asi 5 minut a chcípne-nemá naftu.Podíval jsem se do nádrže a nalévací hrdlo je celé poseté krystalky zmrzlé vody a tak bude určitě celá nádrž.Používám příležitostně aditiva a občas přidám kapku lihu a naftu tankuju u značkových čerpaček.Filtr mám nový a nechce protéct nafta z nádrže-cucal jsem.Poradí mi někdo jak se té vody zbavit,aniž bych rozdělával celou palivovou soustavu?

fiat tipo 1.9 td

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 9 měsíců zpět #2 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: Voda v nádrži
musí nádrž ven jináč ji nevyčistíš.

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
14 roků 9 měsíců zpět #3 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: Voda v nádrži

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
14 roků 9 měsíců zpět #4 od Brda
Odpověděl Brda pro téma Re: Voda v nádrži
Děkuji za odkaz na podrobný popis čištění.Já trubka včerá hledal víko do nádrže pod zadnímy sedáky a bohužel jsem nic nenašel a tak jsem to zabalil.Původně jsem se chtěl podívat jestli v nádrži není nějaké sítko které je zacpané.Je mi divné že ráno motor chytne hned a po chvilce klapání chcípne,nemá naftu.(jen za mrazů)

fiat tipo 1.9 td

Více
14 roků 9 měsíců zpět #5 od zula
Odpověděl zula pro téma Re: Voda v nádrži
sežen si nějakou garáž od známýho a nechej to rozpustit a dej tam něco na odvodnění,jinak ti poradím používej aditiva celoročně.měl jsem předtím uno1,3d a než jsem používal aditiva a před zimou jsem odvodnoval filtr tak tam vždy byla voda.pak jsem je začal používat a ani kapka.používal jsem ty naše za 200kč na 500-600litru nafty

Live to ride
Tipo 1,6dohc 66kw,dgt-bývalý mazel
Brava 1,6 16v

Více
14 roků 9 měsíců zpět #6 od Zemca
Odpověděl Zemca pro téma Re: Voda v nádrži

Děkuji za odkaz na podrobný popis čištění.Já trubka včerá hledal víko do nádrže pod zadnímy sedáky a bohužel jsem nic nenašel a tak jsem to zabalil.Původně jsem se chtěl podívat jestli v nádrži není nějaké sítko které je zacpané.Je mi divné že ráno motor chytne hned a po chvilce klapání chcípne,nemá naftu.(jen za mrazů)

Mě se tohle taky stalo, nafta v nádrži byla zmrzlá do jedný kostky, filtr si to nahřál a tak trocha povolila potom co ta troška došla byl konec. Teď dávám na 50l nafty 3l benzínu a je klid.

Více
14 roků 9 měsíců zpět #7 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Voda v nádrži
a rovnou vymen i paliv filtr.

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
14 roků 9 měsíců zpět #8 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: Voda v nádrži
klidně kup i litr tech.lihu a vlej to tam, naváže na sebe vodu a spálíš ho provozem, ale pokud ti zbyl nějaký metylalkohol, alespoň ho nějak využiješ..

pokud to dáš do teplé garáže + líh, dej na výfuck hadici, povrč na motoru, nahřej to a máš po problému.. ani filtr nebudeš muset ještě měnit..

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
14 roků 9 měsíců zpět #9 od Brda
Odpověděl Brda pro téma Re: Voda v nádrži
Včera dopoledne jsem to odtáhl ke známému do dílny a odpoledne už auto jelo.Nalil jsem do nádrže litr lihu a potom jsem najel asi 30 km aby se to rozšplouchalo.Jsem zvědavý jestli to dnes pojede.Filtr je nový,měl jsem ho sundaný a vytekla z něj krásná nafta,tak nevím?!

fiat tipo 1.9 td

Vygenerováno za 0.418 sekund