Vymena tlmica vyfuku

Více
14 roků 2 měsíců zpět #1 od lukino5
Vymena tlmica vyfuku vytvořil uživatel lukino5
Zdravim. prednedavnom mi jeden znami skusal (zapchal rukou koniec vyfuku) vraj tesnost vyfuku. a ked si moje tipko odfuklo, tak ho zahalil cierny mrak. Takze mam asi pekne zasvineny vyfuk. Chcem sa spytat, ze keby ho chcem vymenit, ci staci len ten posledny zadny diel alebo sa musi vymenit komplet cely, aby sa ten zadny tlmic zas od toho zvysku nezasvinil.
Alebo sa da aj nejako tie sadze vytrepat von? Ale to aj tak asi neprichadza do uvahy lebo by sa asi rosypal cely ked som si vsimol, ze je uz na viacerych miestach zvareny.
Mam 1.7D
Dik

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 2 měsíců zpět #2 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: Vymena tlmica vyfuku
Ty chceš měnit výfuk, protože z něj jdou saze? 8O :D

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
14 roků 2 měsíců zpět #3 od lukino5
Odpověděl lukino5 pro téma Re: Vymena tlmica vyfuku
Tak samozrejme ze nie preto, to mi je fuk nech si idu kolko chcu, len mi hovorili ze ak je vyfuk zaneseny tak to dusi motor a ma horsi tah potom

Více
14 roků 2 měsíců zpět #4 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: Vymena tlmica vyfuku
:lol: on myslí tlumiče zanesené karbonem a sazemi,kvůli průtoku výfuk plynů. :lol: :lol: :lol:
ale osobně bych to neřešil,pokud je již od předchozího majitele několikrát posvařován do hro.tak věřím že do roka ,né-li po zimě se rozsipe sám,a potom ho vyměn a do té doby si poscháněj díly na výměnu :D

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
14 roků 2 měsíců zpět #5 od lukino5
OK diky za radu, tak si teda pockam a po zime teda vymenim asi cely:(.
Ale nerozumiem preco sa smejete? tak je na tom nieco pravda ze ide potom ten motor horsie alebo nie?

Více
14 roků 2 měsíců zpět #6 od čenda
Odpověděl čenda pro téma Re: Vymena tlmica vyfuku
Tohle neřeš. Ve výfukovém potrubí je buďto díra ven, pak se výfuk svařuje nebo mění, nebo v něm díra není, pak se mu nevěnuje pozornost. Není to roura od kamen ani výfuk na dvoutaktním Pionýru, kde se karbon vypaluje nalitím benzinu a zapálením :joint:

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
14 roků 2 měsíců zpět #7 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: Vymena tlmica vyfuku

OK diky za radu, tak si teda pockam a po zime teda vymenim asi cely:(.
Ale nerozumiem preco sa smejete? tak je na tom nieco pravda ze ide potom ten motor horsie alebo nie?

V podstatě to nepoznáš, vliv je minimální. A pokud máš pocit, že máš výfuk enormně zanesený sazemi, tak Ti je tam pouští motor - výměna výfuku Ti nepomůže, za pár měsíců na tom bude úplně stejně.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
14 roků 2 měsíců zpět #8 od lukino5
OK diky moc za prispevky.
mne sa len ten tah toho motora ked idem do kopca zda slaby tak som myslel ci to nieje sposobene aj tym vyfukom, ale asi to uz lepsie nebude, lebo motor mi jeden skuseny chalan hovoril ze je v dobrom stave, tak neviem.

Vygenerováno za 1.408 sekund