-
Fórum
-
Technické fórum
-
MOTORY - diesel
-
Help me please... Natankoval som Benzin namiesto Nafty
14 roků 2 měsíců zpět #1
od GIZMO16
Isiel som tankovat na mojom fiat tipo 1.7Ds uz mi svietila rezerva.... ked som otvoril nadrz tak bola cela od zlteho piesku (asi mi tam nejake detiska nasypali piesok,,, zamykanie nadrze mam pokazene.. ) v tom hneve som si nevsimol co som tankoval a natankoval som 8 litrov 95 biobenzinu... Hned potom co som si to uvedomil tak som dotankoval do plna naftu... cca 30 litrov. Auto islo dalsich 20 min normalne teraz ho mam pred barakom. Chcem sa spytat co by mi pomohlo bez toho aby som nemusel chodit do servisu. 8litrov benzinu v 40 litroch nafty stane sa tomu autu nieco + piesok co mi nasypali do nadrze ale ten je asi na spodku nadrze takze to nejdem riesit.
Tipo 1.7Ds r.v.89 562000 km,
Terchova-Nizne Kamence
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
14 roků 2 měsíců zpět #2
od pietro
Isiel som tankovat na mojom fiat tipo 1.7Ds uz mi svietila rezerva.... ked som otvoril nadrz tak bola cela od zlteho piesku (asi mi tam nejake detiska nasypali piesok,,, zamykanie nadrze mam pokazene.. ) v tom hneve som si nevsimol co som tankoval a natankoval som 8 litrov 95 biobenzinu... Hned potom co som si to uvedomil tak som dotankoval do plna naftu... cca 30 litrov. Auto islo dalsich 20 min normalne teraz ho mam pred barakom. Chcem sa spytat co by mi pomohlo bez toho aby som nemusel chodit do servisu. 8litrov benzinu v 40 litroch nafty stane sa tomu autu nieco + piesok co mi nasypali do nadrze ale ten je asi na spodku nadrze takze to nejdem riesit.
Vůbec bych se toho nebál. Tipo ti maximálně pojede o trochu líp
Forever Italia!
14 roků 2 měsíců zpět #3
od MarianBarton
Nasyp tam 100ml oleje, bude to potom mastnejsi a nic se nestane. krom trochy koure
TIPO 1.6 DOHC 90hp (149.C2.046) - r.v. 1989
14 roků 2 měsíců zpět #4
od Dave_Pv
Taky si myslím že se nic nestane. Jen ten písek., Když nevíš kolik ho tam máš
Ona se nafta nasává zespodu nádrže
Tak aby jsi s tím něměl problém...
Peugeot 206 GTI
Alfa romeo 146 1,9TD
Audi coupé quattro 2,3 20v
Fiat uno 45 fire
14 roků 2 měsíců zpět #5
od GIZMO16
diky za rady.... a s tym pieskom budem musiet asi vymenit palivovy filter.... nemate to niekto nahodou odfotene kde sa nachadza a ako vypada?
Tipo 1.7Ds r.v.89 562000 km,
Terchova-Nizne Kamence
14 roků 1 měsíc zpět #6
od bobik43
Takova trocha benzinu nic neudela! A ten pisek spis ucpe sitko v nadrzi nez palivovy fitr. Jinak palivac najdes nahore za motorem..
14 roků 1 měsíc zpět #7
od Předseda
Palivový filtr je taková nádobka kovová, která je přišroubovaná na přepážce za motorem. Shora do ní vedou dvě trubky. Na obrázku je to č. 4
-
Fórum
-
Technické fórum
-
MOTORY - diesel
-
Vygenerováno za 0.366 sekund