gufero na v.pumpu
14 roků 1 měsíc zpět #1
od joki
jj
gufero na v.pumpu vytvořil uživatel joki
Vie mi niekdo poradiť kde je možné kupiť gufero do vodnej pumpy 1,7D.?
Začala mi kvapkat voda s pod čerpadla a predpokladam,že gufero je v čudu.Prehladaval som aj nejake e-schopy ale boli tam len celé čerpadlá za dost vela penazí.
Druhá možnost je pumpa z vrakača ale to je zas mačka vo vreci.
Začala mi kvapkat voda s pod čerpadla a predpokladam,že gufero je v čudu.Prehladaval som aj nejake e-schopy ale boli tam len celé čerpadlá za dost vela penazí.
Druhá možnost je pumpa z vrakača ale to je zas mačka vo vreci.
jj
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
14 roků 1 měsíc zpět #2
od jamk1
Odpověděl jamk1 pro téma Re: gufero na v.pumpu
Ja osobne by som sa do toho nepúšťal, ale ak chceš, tak to tu už bolo riešené. Jednalo sa o opravu vodnej pumpy na benzínovom motore, ale snáď Ti to pomôže, keď tak veľmi chceš.
www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...viewtopic&t=8208
14 roků 1 měsíc zpět #3
od jamk1
Ja osobne by som sa do toho nepúšťal, ale ak chceš, tak to tu už bolo riešené. Jednalo sa o opravu vodnej pumpy na benzínovom motore, ale snáď Ti to pomôže, keď tak veľmi chceš.
Méně
Více
14 roků 1 měsíc zpět #4
od michal_tipar
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: gufero na v.pumpu
mát takový pocit, že budeš hledat marně, je tam nějaká atypická ucpávka... všichni (včetně mě) to řešily výměnou celé pumpy. Včera jsem ji právě zkoušel dolovat z auta a chybí mi ještě povolit jeden šroub a je venku...
Je jich několik typů a navíc se od sebe liší podle řemenic, já mám tu největší dvojitou, pohání se přes ní ještě servo...
Ropák má vůbec jiný systém, třeba to tak půjde...
Je jich několik typů a navíc se od sebe liší podle řemenic, já mám tu největší dvojitou, pohání se přes ní ještě servo...
Ropák má vůbec jiný systém, třeba to tak půjde...
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
14 roků 1 měsíc zpět #5
od jamk1
U nas v Rakusku v obchode stoji vodna pumpa na 1,7D 66,66€ vratane dane PA 624 je jej oznacenie (Fa Graf)
14 roků 1 měsíc zpět #6
od joki
jj
Odpověděl joki pro téma Re: gufero na v.pumpu
Dnes som bol u suseda vybrať v.pumpu z 1,9td.-(darca organov).na prvý pohlad to výzerá tá istá pumpa ako na 1,7d akurát má inú remenicu.Ja nemam posilovač riadenia ale ak by pasovala tá pumpa možno si prehodím aj ten.
Takže otazka---Bude tá pumpa pasovať na hlavu motora prehadzovali ste to už niekdo?
Takže otazka---Bude tá pumpa pasovať na hlavu motora prehadzovali ste to už niekdo?
jj
14 roků 1 měsíc zpět #7
od skypan
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Odpověděl skypan pro téma Re: gufero na v.pumpu
nevím jestli na hlavu motoru,ale pokud mě pamět neklame tak 1,9 měly pumpy na (tuším 4 šroubech)přidělané k bloku motoru a hl.vývod byl přez redukci do trubky.ano měly dvojitou řemenici,možná řemenice pújde přehodit za menší,je otázka jak výjde souoosost proti druhé řemenici,jestli jí nebudeš muset ještě vypodložit.
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Vygenerováno za 0.408 sekund