Sytičový problem.

Více
13 roků 2 měsíců zpět #1 od dedo12
Sytičový problem. vytvořil uživatel dedo12
Chlapci poradťe.Mám 1.7d keď pri štartováni vytiahnem sytič tak ho nenaštartujem zasuniem sytič a naskočí .Začalo to robiť zo dna na den.Ráno prídem do garáže vytiahnem syťič motor točí dým z vyfuku sa vali a nič opakoval som viac krát samozrejme sob baterku vyšťavil.Tak som zasunul sytič nabil baterku a ráno próba nanovo sytič som zabudol vytiahnuť a zázrak motor na druhé pretočenie naskočil. Keď je motor teplý ide to aj zo sytičom.Na druhý deň ráno tepota mínus 8 skúšam zo syťičom tri krát a nič zasuniem sytič motor naskočil okamžiťe.Poradťe kde je zrada.

Emil

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 1 měsíc zpět #2 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: Sytičový problem.

dedo12 napsal: Chlapci poradťe.Mám 1.7d keď pri štartováni vytiahnem sytič tak ho nenaštartujem zasuniem sytič a naskočí .Začalo to robiť zo dna na den.Ráno prídem do garáže vytiahnem syťič motor točí dým z vyfuku sa vali a nič opakoval som viac krát samozrejme sob baterku vyšťavil.Tak som zasunul sytič nabil baterku a ráno próba nanovo sytič som zabudol vytiahnuť a zázrak motor na druhé pretočenie naskočil. Keď je motor teplý ide to aj zo sytičom.Na druhý deň ráno tepota mínus 8 skúšam zo syťičom tri krát a nič zasuniem sytič motor naskočil okamžiťe.Poradťe kde je zrada.


vstřikovací čerpadlo vyndat a nastavit na stolici,možná se v něm jenom někdo vrtal.

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 1 měsíc zpět #3 od Ricsi257
Odpověděl Ricsi257 pro téma Re: Sytičový problem.
Zdravym ja tento isty problem mam ale s VW Golf1 1.6D, ked pridete na niake riesenie prosim napisteto sem :) mne auto startuje aj zo syticom ale velmi tazko, lahsie startuje bez :D ja to tak vidim ze dava priliz vela nafti na sytici.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.293 sekund
Powered by Kunena fórum