Sytičový problem.
13 roků 9 měsíců zpět #1
od dedo12
Emil
Sytičový problem. vytvořil uživatel dedo12
Chlapci poradťe.Mám 1.7d keď pri štartováni vytiahnem sytič tak ho nenaštartujem zasuniem sytič a naskočí .Začalo to robiť zo dna na den.Ráno prídem do garáže vytiahnem syťič motor točí dým z vyfuku sa vali a nič opakoval som viac krát samozrejme sob baterku vyšťavil.Tak som zasunul sytič nabil baterku a ráno próba nanovo sytič som zabudol vytiahnuť a zázrak motor na druhé pretočenie naskočil. Keď je motor teplý ide to aj zo sytičom.Na druhý deň ráno tepota mínus 8 skúšam zo syťičom tri krát a nič zasuniem sytič motor naskočil okamžiťe.Poradťe kde je zrada.
Emil
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
13 roků 8 měsíců zpět #2
od skypan
vstřikovací čerpadlo vyndat a nastavit na stolici,možná se v něm jenom někdo vrtal.
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Odpověděl skypan pro téma Re: Sytičový problem.
dedo12 napsal: Chlapci poradťe.Mám 1.7d keď pri štartováni vytiahnem sytič tak ho nenaštartujem zasuniem sytič a naskočí .Začalo to robiť zo dna na den.Ráno prídem do garáže vytiahnem syťič motor točí dým z vyfuku sa vali a nič opakoval som viac krát samozrejme sob baterku vyšťavil.Tak som zasunul sytič nabil baterku a ráno próba nanovo sytič som zabudol vytiahnuť a zázrak motor na druhé pretočenie naskočil. Keď je motor teplý ide to aj zo sytičom.Na druhý deň ráno tepota mínus 8 skúšam zo syťičom tri krát a nič zasuniem sytič motor naskočil okamžiťe.Poradťe kde je zrada.
vstřikovací čerpadlo vyndat a nastavit na stolici,možná se v něm jenom někdo vrtal.
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
13 roků 8 měsíců zpět #3
od Ricsi257
Odpověděl Ricsi257 pro téma Re: Sytičový problem.
Zdravym ja tento isty problem mam ale s VW Golf1 1.6D, ked pridete na niake riesenie prosim napisteto sem mne auto startuje aj zo syticom ale velmi tazko, lahsie startuje bez ja to tak vidim ze dava priliz vela nafti na sytici.
Vygenerováno za 0.286 sekund