cerpadlo 1.9TD
12 roků 11 měsíců zpět #1
od DURI123
Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa
cerpadlo 1.9TD vytvořil uživatel DURI123
ahojte!
tak po dlho odmlcani som sa nakoniec vratil k TIPU po dosluzeni mojej 1.7D sa mi podarilo zohnat pomerne zachovalu 1.9TD co sa tyka kasne, horsie je to s motorom vid:
zjavne bude sle dostelovane cerpadlo, takze:
otazka č.1:
nieje tu niekde foto toho cerpadla + popis co je na co a cim sa co steluje
otazka č.2:
ako je tam rieseny sytic, lebo ked je auto studene tak si to reguluje samo /videl som tam nejake lanka takze prepokladam ze nejaky servomotorcek?/
otazka č.3:
na sytici auto nedymi ide krasne, len otacky 1200... ked vypne sytic tak ako zacne trochu dymit + ma nepravidelny chod- take cukanie, pride mi to ako slabi volnobeh
za odpovede dakujemmm
tak po dlho odmlcani som sa nakoniec vratil k TIPU po dosluzeni mojej 1.7D sa mi podarilo zohnat pomerne zachovalu 1.9TD co sa tyka kasne, horsie je to s motorom vid:
zjavne bude sle dostelovane cerpadlo, takze:
otazka č.1:
nieje tu niekde foto toho cerpadla + popis co je na co a cim sa co steluje
otazka č.2:
ako je tam rieseny sytic, lebo ked je auto studene tak si to reguluje samo /videl som tam nejake lanka takze prepokladam ze nejaky servomotorcek?/
otazka č.3:
na sytici auto nedymi ide krasne, len otacky 1200... ked vypne sytic tak ako zacne trochu dymit + ma nepravidelny chod- take cukanie, pride mi to ako slabi volnobeh
za odpovede dakujemmm
Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
12 roků 11 měsíců zpět #2
od ivobr
fiat tempra 1.9 tds ,fiat punto 1.2 mk2 8v,peugeot boxer 2.5 d
Odpověděl ivobr pro téma Re: cerpadlo 1.9TD
ked sa motor potkýna aj za tepla na volnobežných otáčkach,niekedy stačí natočiť trochu čerpadlom (bol to aj môj prípad).lanko na sytič ide od valčeka ktorý je nakrútený na termostat a pridáva si podla teploty vody.zrejme je v tom valčeku nejaká struna ktorá sa podla teploty zmršťuje,čiže niečo ako na termostate.a čím sa štelujú otáčky a sytič to tam musíš vidieť aj sám.ak by si si chcel pridať alebo ubrať nafty tak to je tá šrouba pri cievke zaistená maticou na 13 klúč.
fiat tempra 1.9 tds ,fiat punto 1.2 mk2 8v,peugeot boxer 2.5 d
12 roků 10 měsíců zpět #3
od DURI123
Odpověděl DURI123 pro téma Re: cerpadlo 1.9TD
dakujem. zajtra skusam pohnut cerpadlom, uvidim co to povie...
Vygenerováno za 0.290 sekund