Vodní pumpa

Více
11 roků 3 týdnů zpět #1 od KarlosNěmců
Vodní pumpa vytvořil uživatel KarlosNěmců
Ahoj mám dotaz, začíná mi prokapávat vodní pumpa ne moc jezdit se s tím ještě nechá. Vodu zatím dolejvat nemusím. Otazka je možný vodní pumpu rozebrat a dát nové tesnění? nebo se musí koupit nová? Otázka číslo dvě jak nejsnadněji pumpu vyndat? co všechno mám odmontovat?

Fiat Tipo 1.9 Td 66kw r.v.1991 bile
Fiat Tipo 1.9 Td 66kw r.v.1995 seda metaliza

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
11 roků 2 týdnů zpět #2 od joki
Odpověděl joki pro téma Re: Vodní pumpa
Ak ti kvapká z vodnej pumpy odislo ti gufero. Voda sa dostava na ložisko a za chvilu bude v riiiiiiii aj to. Neviem či dostat este kupiť zvlašt gufero a ložiská . Pravdepodobne najlepsie riesenie je vymeniť v.pumpu celú.
A to čo najrychlejšie!

jj

Více
11 roků 2 týdnů zpět #3 od KarlosNěmců
Odpověděl KarlosNěmců pro téma Re: Vodní pumpa
pumpu jsem dnes vyměnil snad to nepoteče musel jsem vyměnit tu gumičku co je na ty trubce ze zadu do pumpy.. dal jsem tam neoriginál tak snad to nepoteče jinak mi z toho jebne strašně zkurvená práce...

Fiat Tipo 1.9 Td 66kw r.v.1991 bile
Fiat Tipo 1.9 Td 66kw r.v.1995 seda metaliza

Více
10 roků 11 měsíců zpět #4 od Logisticz
Odpověděl Logisticz pro téma Re: Vodní pumpa
mne vodna pumpa zacala raz vydavat taky sumivi zvuk....stracal som vodu, kazdy druhy den som dolieval tak liter....ked som otvoril kapotu a pridal na otackach tak vodna pumpa unikajucu vodu rozprasovalo vsade okolo :D mne odislo lozisko, tesniaci kruzok som mal dobry len pri vylisovani loziska mi praskol, nastastie som mal doma druhy...lozisko som vymenil, ten tesniaci kruzok tiez a uz vse ide ako ma....vedsinou odide lozisko a ked odide lozisko tak oska ma velku vychilky a netesni ten kruzok o vrtulu vodnej pumpi....preto zacne presakovat voda von....pokim neni extra zodraty alebo prasknuty tak ho netreba menit....staci iba lozisko....a lozisko je tiez problem zohnat :D treba dlho dlho hladat

• ZR
9 roků 5 měsíců zpět #5 od ZR
Odpověděl ZR pro téma Re: Vodní pumpa
zdravím a neviete kde sa dá zohnať to guffero? nejaký internetový obchod alebo niečo? Dík

Více
8 roků 10 měsíců zpět #6 od 19jakub77
Odpověděl 19jakub77 pro téma Re: Vodní pumpa
Vie niekto náhodou aké je číslo ložiska vo vodnej pumpe alebo kde by som ho zohnal.Mam motor 1.7D ďakujem

Fiat Tipo 1,7 D r.v-1994
FACEBOOK:https://www.facebook.com/groups/1502965350005119/

Vygenerováno za 0.326 sekund