Vodní pumpa 1.9TDs
18 roků 6 měsíců zpět #1
od Dresik
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Vodní pumpa 1.9TDs vytvořil uživatel Dresik
Máte zkušenosti? na co si dát pozor? Mám ji připravenou,ale koukám, že nabastlit ji tam bude docela problém:( jelikož sem ji nesundaval já, tak moc nevím, jak tam byla..hlavně ta kovová trubka, co vede pod svodama..nejde vytáhnout, ale na levém konci je sundaná ta další část vodní pumpy, co tam drží na tom těsnění, co vypadá, jak obyč gumička...takže teď babo raď- mám tu trubku i s tou částí venku,ale můžu to také rozdělat a tu část, tam nějak k té trubce v motoru uchytit,ale půjde to, tak aby to těsnilo, když je tam tak málo místa?
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
18 roků 6 měsíců zpět #2
od Tkevlar
Alfa Romeo 156 1.9JTD
Alfa Romeo 155 1.8TS (bohužel motor KO)
ex.Tipo 1.7D
Odpověděl Tkevlar pro téma Re: Vodní pumpa 1.9TDs
Já nemam TD, ale když jsem měnil pumpu, tak jsem musel odpojit vyfukovou trubku od svodu. Pak tepr sla jit vyndat ta pumpa.
Ale nejak nechapu to rozebrani pumpy. Ma vypadala takto www.tipo.estranky.cz/fotoalbum/vodni-pumpa/vodni-pumpa/31
A povolil jsem jen 4 srouby a 2 hadicove spony.
Ale nejak nechapu to rozebrani pumpy. Ma vypadala takto www.tipo.estranky.cz/fotoalbum/vodni-pumpa/vodni-pumpa/31
A povolil jsem jen 4 srouby a 2 hadicove spony.
Alfa Romeo 156 1.9JTD
ex.Tipo 1.7D
18 roků 6 měsíců zpět #3
od Dresik
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
Odpověděl Dresik pro téma Re: Vodní pumpa 1.9TDs
no, tak ja tu trubku od te pumpy uz odpojil..v pohode..ted jen resim, jak to tam bylo usporadane..pac je sundane i servo cerpadlo a odpojenej altik..tak laboruji, jak to tam bylo vse napnuto...
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
18 roků 6 měsíců zpět #4
od Tkevlar
Alfa Romeo 156 1.9JTD
ex.Tipo 1.7D
Odpověděl Tkevlar pro téma Re: Vodní pumpa 1.9TDs
Aha, tak s tim uz ti moc neporadim. Tolik veci v aute nemam.
Alfa Romeo 156 1.9JTD
ex.Tipo 1.7D
18 roků 6 měsíců zpět #5
od MichalW
Aha tak už jsem pochopil co vlastně potřebuješ vědět Já už mám motor v autě a tak teď už to moc vidět nejde. Kdysi jsem do galerie dával fotky vytáhlého motoru 1,9TD, ale nebyly moc kvalitní - přesto se zkus ke mně do složky podívat. Jinak odpoledne se ti na to zkusím podívat v autě.
Odpověděl MichalW pro téma Re: Vodní pumpa 1.9TDs
no, tak ja tu trubku od te pumpy uz odpojil..v pohode..ted jen resim, jak to tam bylo usporadane..pac je sundane i servo cerpadlo a odpojenej altik..tak laboruji, jak to tam bylo vse napnuto...
Aha tak už jsem pochopil co vlastně potřebuješ vědět Já už mám motor v autě a tak teď už to moc vidět nejde. Kdysi jsem do galerie dával fotky vytáhlého motoru 1,9TD, ale nebyly moc kvalitní - přesto se zkus ke mně do složky podívat. Jinak odpoledne se ti na to zkusím podívat v autě.
18 roků 6 měsíců zpět #6
od MichalW
Odpověděl MichalW pro téma Re: Vodní pumpa 1.9TDs
Tak jsem se na to včera díval. Udělal jsem 3 fotky, které ti pošlu na e-mail. Moc to ale vidět není, je to docela zaskládané.
Nejhorší je, že zrovna u toho jsem otci asistoval, když to skládal Jenže si to nepamatuju, jak přesně to tam bylo. Z toho je nešťastný i otec, vždycky něco rozeberu a pak zapomenu jak to bylo...
Nejhorší je, že zrovna u toho jsem otci asistoval, když to skládal Jenže si to nepamatuju, jak přesně to tam bylo. Z toho je nešťastný i otec, vždycky něco rozeberu a pak zapomenu jak to bylo...
18 roků 6 měsíců zpět #7
od Dresik
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
Odpověděl Dresik pro téma Re: Vodní pumpa 1.9TDs
nevadi...docela mi pomohli tve fotky v galerii..uz vim kam jeden drzak patri..ty kusy sem vyfotil, tak je sem kdyz tak jeste vlozim, takze jestli budes na netu pres vikend muzes se kouknout:) jinak moc dik
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
Vygenerováno za 1.910 sekund