Problem s Teplotou u 1,7D

Více
18 roků 4 měsíců zpět #1 od xanto01
Problem s Teplotou u 1,7D vytvořil uživatel xanto01
Ahojte mam problem s teplotou u Tipa 1,7D,stale sa mi zohrieva a už som vymenil skoro všetko a teplotu mam stale 90 až 95 a to keď idem do mierneho kopca tak mi stupa poradily mi aby som tam dal termostat na 80stupňov ale ani ten nejak nefunguje.Poraďte mi niekto,ďakujem .

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• TripleX
18 roků 4 měsíců zpět #2 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Hlava
Tesnenie pod hlavou popripade nemoze byt prasknuta hlava?

18 roků 4 měsíců zpět #3 od Anonymní
No ale teplota 90 je pracovní a termostat ti má otvírat mezi 78 - 82°C vody. Ale jako 90 -95 bych si hlavu nelámal ale kdyby to bylo nad 110 tak je už problém

Více
18 roků 4 měsíců zpět #4 od Tkevlar
Odpověděl Tkevlar pro téma Re: Problem s Teplotou u 1,7D
Tak to gratuluji, Jsi jeden z mála který to takto dokáže zahřát :) Ja se na 90 dostanu jen, když je auto pořád v zátahu do kopce a nad 90 když z toho kopce dojedu do kolony tak par vterin mam nad 90.
A sepina ti vetrak?? Treba je to chyba v elektrice pouze.

Alfa Romeo 156 1.9JTD
Alfa Romeo 155 1.8TS (bohužel motor KO)
ex.Tipo 1.7D

18 roků 3 měsíců zpět #5 od Anonymní

Ahojte mam problem s teplotou u Tipa 1,7D,stale sa mi zohrieva a už som vymenil skoro všetko a teplotu mam stale 90 až 95 a to keď idem do mierneho kopca tak mi stupa poradily mi aby som tam dal termostat na 80stupňov ale ani ten nejak nefunguje.Poraďte mi niekto,ďakujem .

ja sem mnel ten rovnaky problem, tipo sa mi zehrivalo, ale termostaat byl novy, čidlo teploty nove, voda sa mi nestracala,,,,,až sem to rozebral a vymenil tesneni poda hlavou, tak mi to prestalo robit.a včil sa mi tipo nezehreje vic než na 70-80stupnu,,,a to h ouž musim poradne vytačat......

Více
18 roků 3 měsíců zpět #6 od klidek
Odpověděl klidek pro téma Re: Problem s Teplotou u 1,7D
ja se svym tipem jezdím jen po městě a mužu vám říct že přes 90°C se nedostanu a to namontoval menší chladič z 1,6.
termostat mám novy .... skoro :lol: .
jinak mám pocit že se to rychlejí zahříva :idea: :idea:

TIPO 1.1
ABARTH 500 ESSEESSE
MERCEDES VITO
TIPO 1.7 D přestavba na olej - EXITUS
TIPO 1.6 8V na díly - EXITUS

Více
18 roků 3 měsíců zpět #7 od klidek
Odpověděl klidek pro téma Re: Problem s Teplotou u 1,7D

Tak to gratuluji, Jsi jeden z mála který to takto dokáže zahřát :) Ja se na 90 dostanu jen, když je auto pořád v zátahu do kopce a nad 90 když z toho kopce dojedu do kolony tak par vterin mam nad 90.
A sepina ti vetrak?? Treba je to chyba v elektrice pouze.

při kolika má spínat ja jsem to jednou zkoušel pomalu 100°C a větrák nesepnul leda že by to divně měřilo

TIPO 1.1
ABARTH 500 ESSEESSE
MERCEDES VITO
TIPO 1.7 D přestavba na olej - EXITUS
TIPO 1.6 8V na díly - EXITUS

Více
18 roků 3 měsíců zpět #8 od Tkevlar
Odpověděl Tkevlar pro téma Re: Problem s Teplotou u 1,7D
Nevím přesně při kolika stupnich, ale sepina to kdyz chvili uz mam 1 dilek na 90. Dejme tomu kdyz tam ten dilek je cca 30vterin tak pak sepne vetrak. Ale presnou teplotu spinani nevim :(

Alfa Romeo 156 1.9JTD
Alfa Romeo 155 1.8TS (bohužel motor KO)
ex.Tipo 1.7D

Vygenerováno za 1.190 sekund