TIPO 1.7 TD Při startu to jen cvaká

18 roků 3 měsíců zpět #1 od Anonymní
prosím,mám půjčený tipo 1.7td a nemohu ho nastartovat,do teď jezdil,ale dnes při startu jen cvaká,žhaví a pak cvakne ve startéru a nic.nevíte o tom něco?

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #2 od IceTipo
no tak ja bych videl ten problem v tom starteru prokoukni ostatni prispevky tam bylo uz tento problem reseny.

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

18 roků 3 měsíců zpět #3 od Anonymní
zapoměl jsem uvést,že když tam dám jinou baterii tak to startuje,spíše se mě zdá jestli to nebude dobíjení,uprostřed palubky je budík a je na červený

Více
18 roků 3 měsíců zpět #4 od rat21
Logicky je to v baterii, skus ju dobit, pripadne zmeraj hustotu kvapaliny v jednotlivych clankoch. A mimochodom mas 1.7D a nie TD. Alebo 1.9TD. :D

1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti :-(

Více
18 roků 3 měsíců zpět #5 od lacc
Mne to na Peugeote 205D robil zlý kontakt na baterke - mínus kontakt. Dotiahol som a odvtedy bol pokoj.

Tempra 1.6i 57kW 1992

Více
18 roků 2 měsíců zpět #6 od dj_wow
A nejsou náhodou zoxidovany civky???

Více
18 roků 2 měsíců zpět #7 od machy1186
mě to u regaty 1,7 D taky z ničeho nic přestalo startovat, bylo to baterkou, prostě odešla, nešla už ani nabít. musel jsem koupit druhou.

Lancia Delta HPE HF 2,0 16VT 142kW
Lancia Dedra 2,0T 119kW - EX 3
Lancia Dedra 1,9TD 85kW - EX 2
Fiat Regata 1,7D -EX 1

Více
17 roků 4 měsíců zpět #8 od jira
Me to dálo neco podobnýho. mam 19td normal nažhavil ale nenastartoval jenom klapal. Vše bylo v baterce dobijel sem ji nekolikrát ale mela to holka uz za sebou tak sem koupil novou mam tam 72 a uplne v poho uz 2 roky. :D

1.9 Tds 66Kw/90Ps ( Svižné autičko ) :-)

Více
17 roků 4 měsíců zpět #9 od scherer012
mne to robila spínacia skrinka, ale to nešiel pretočiť kľúč do polohy ,,štart" :roll:

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 4 měsíců zpět #10 od Dresik
Jasně..může to být i cívkou...Nejdřív zkus jinou baterku a pak vyčisti startér.

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 1 měsíc zpět #11 od knedlik
tak ted mam taky stejný problem, jen to cvakne...nastartoval jsem a jel jsem asi 50 km.. pak to chcípnu a mrtvo. už se mi to stalo jednou,ale to byla baterka vybitá díky uhlíkům v altíku,ale ted nevim.. myslim si, že by to mohl být startér, páč mi trochu po nastartování vrčí,jako by se protočil naprázdno. baterka je nová... jdu správným směrem a nebo mě ještě napadlo, ukostření motoru..

Více
16 roků 1 měsíc zpět #12 od skypan

tak ted mam taky stejný problem, jen to cvakne...nastartoval jsem a jel jsem asi 50 km.. pak to chcípnu a mrtvo. už se mi to stalo jednou,ale to byla baterka vybitá díky uhlíkům v altíku,ale ted nevim.. myslim si, že by to mohl být startér, páč mi trochu po nastartování vrčí,jako by se protočil naprázdno. baterka je nová... jdu správným směrem a nebo mě ještě napadlo, ukostření motoru..

jdeš,není od věci zkontrolovat oboje,kostu(kostřící místo vyčistit) a startér vyndat zkontrolovat stav ůhlíků,vyčistit drážky v komutátoru,případně zarovnat na soustuhu,vyčistit a máznout ložiska hřídele,zkontrolovat,případně vyčistit el.cívku,zkontrolovat vůli přesuvníku pastorku.

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Vygenerováno za 0.448 sekund