FIAT TIPO 1.9TD

Více
18 roků 1 měsíc zpět #1 od tipař
FIAT TIPO 1.9TD vytvořil uživatel tipař
také bych rád věděl jak to jde udělat mám dva fiaty oba přihlášený jeden v provozu druhý v depozitu.Aby mi zustal ten v depozitu na nd poraďte a děkuji moc.při zvrakování musím dát prakticky celé auto

Můj email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 1 měsíc zpět #2 od tipař
Odpověděl tipař pro téma Re: FIAT TIPO 1.9TD
vidím že vládne stejný problém!!!!!!!

Můj email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více
18 roků 1 měsíc zpět #3 od MichalW
Odpověděl MichalW pro téma Re: FIAT TIPO 1.9TD

také bych rád věděl jak to jde udělat mám dva fiaty oba přihlášený jeden v provozu druhý v depozitu.Aby mi zustal ten v depozitu na nd poraďte a děkuji moc.při zvrakování musím dát prakticky celé auto

Vyber si díly, které potřebuješ a pak to dej zvrakovat. Pokud bude chybět třeba motor, je za to přplatek třeba 500,- Kč. Zrovna dneska povezu zbytek auta zlikvidovat, tak dám vědět.

Více
18 roků 1 měsíc zpět #4 od tipař
Odpověděl tipař pro téma Re: FIAT TIPO 1.9TD
díky moc

Více
18 roků 1 měsíc zpět #5 od lukee
Odpověděl lukee pro téma Re: FIAT TIPO 1.9TD
Ten depozit se platí nějak ročně nebo tak? Jestli ne, tak přeci nění problém auto očesat a skelet rozřezat a dát do sběru ne?

[b:a9d7807562][size=13:a9d7807562][color=red:a9d7807562]Alfa Romeo 155 2.0TD -na PRODEJ,viz: [/color:a9d7807562][/size:a9d7807562][/b:a9d7807562] http://www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4040

Více
18 roků 1 měsíc zpět #6 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: FIAT TIPO 1.9TD
:evil:

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Vygenerováno za 0.067 sekund