Tipo 1.7 D

Více
18 roků 1 měsíc zpět #1 od temprař
Tipo 1.7 D vytvořil uživatel temprař
Zdravím dieseláky . Jaký máte názor na motor 1.7 D u Tipa. Jaké jsou u něho přednosti,nedostatky a nejčastější poruchy. Na kolik vám vychází průměrná spotřeba. A kolik jste s něj dostali na maximum.

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 1 měsíc zpět #2 od Tkevlar
Odpověděl Tkevlar pro téma Re: Tipo 1.7 D
Ahoj muj nazor je, že motor je slabý, ale na ježdění po městě to stačí, nesmíš od toho ocekavat Zatah. Prednsoti min veci, ktere se muzou porouchat nez na TD, mensi PR. Spotreba do 6l se vejdu po meste. Maximalne jsem s tim jel 158km/h z kopce a uz nezrychloval.

Alfa Romeo 156 1.9JTD
Alfa Romeo 155 1.8TS (bohužel motor KO)
ex.Tipo 1.7D

Více
18 roků 1 měsíc zpět #3 od temprař
Odpověděl temprař pro téma Re: Tipo 1.7 D

Ahoj muj nazor je, že motor je slabý, ale na ježdění po městě to stačí, nesmíš od toho ocekavat Zatah. Prednsoti min veci, ktere se muzou porouchat nez na TD, mensi PR. Spotreba do 6l se vejdu po meste. Maximalne jsem s tim jel 158km/h z kopce a uz nezrychloval.

No tak na to že je to jen 1.7 D a bez turbodmychadla tak to má v celku dobrou rychlost i spotřebu. Jaké jsi na tom svém autě měl poruchy. Dík

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
18 roků 1 měsíc zpět #4 od Tkevlar
Když nebudu počítat poruchy, ktere se stavají na všech autech. Na motoru jsem měnil těsnění pod hlavou (protože mi to žralo vodu). A ted mi to zere olej, stiraci krouzky budou KO. A pak trochu oleje propousti vyveva, neni to moc, je to jen videt. Pokud chces koupit tak se ti blizi super obdobi :)

Alfa Romeo 156 1.9JTD
ex.Tipo 1.7D

Více
18 roků 1 měsíc zpět #5 od jimird
Odpověděl jimird pro téma Re: Tipo 1.7 D
měl jsem tam 1,7D a motor šel pod drn a implantovaná je tam 1,9TD z Lancie
ta 7,7 je líná mrdka,ale zase žere 4,5,ale záleží hodně na stavu...muže žrát klidně i 8

Více
18 roků 1 měsíc zpět #6 od kombajn
Odpověděl kombajn pro téma Re: Tipo 1.7 D
Ja bych do 1,7D nešel - je to líný jako mrcha. Co se týče názoru že se může porouchat něco víc na turbu, tak rovnou můžem jezdit na koni. :wink:

FIAT TEMPRA 1,9TD SW r.v.94
ALFA ROMEO 146 2,0TD r.v.97
FIAT MAREA WEEKEND 2,4JTD r.v.99

Více
18 roků 1 měsíc zpět #7 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: Tipo 1.7 D
Mezi 1,7D a 1.9TD je velkej rozdíl. A souhlasím s Kombajnem :lol: ... moc se toho bojíte, že by vám odešlo turbo.

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
18 roků 1 měsíc zpět #8 od Tkevlar
Ja se taky priklanim k TD, kdybych byl drive rozumnejsi a nekoukal jen na vysi PR, tak bych si TD koupil taky. S tim ze je to liny naprosto souhlasim. A i s TD se da jezdit levne. Clovek se ale necha zlakat :lol:
A k spotrebe 1.7D kdyz touzim aspon po nejakem vykonu tak tomu musim slapat na krk a spotreba leze rychle nahoru.

Alfa Romeo 156 1.9JTD
ex.Tipo 1.7D

Vygenerováno za 0.372 sekund