1.7D Mi stratilo výkon
Potrebujem poradit.
Prave som sa vratil z auta, potreboval som sa niekam dostat,ale asi po 5km mi zacalo vydavat cudne zvuky, a ztrazu skapalo.cudoval som sa co sa deje lebo to sa mi este nestalo.skusil som nastartova, trvalo to dost dlho ale chytilo.ale vobes neslo do otacok,proste ho dusilo aj ked bol pedal na podlahe.a ked uz po dlhsom case sa dostalo do otacok tak nemalo tahu, maxmalne islo na 3ke a 4ka uz zacalo dusit.
Myslim si ze but za zavsdusnilo cerpadlo,lebo nedavno som menil filtera nepriteka nafta,ale myslim ze to by uz zacalo robit skor.druha moznost je co si myslim ze odisiel nejaky strik a ide len na3 alebo 2 valce. a tretia moznost co si myslim je ze sa rozstelovalo strekovacie cerpadlo.
Prosim poradte co by to mohlo byt.
DAKUJEM
Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Zdarvim Vás!
Potrebujem poradit.
Prave som sa vratil z auta, potreboval som sa niekam dostat,ale asi po 5km mi zacalo vydavat cudne zvuky, a ztrazu skapalo.cudoval som sa co sa deje lebo to sa mi este nestalo.skusil som nastartova, trvalo to dost dlho ale chytilo.ale vobes neslo do otacok,proste ho dusilo aj ked bol pedal na podlahe.a ked uz po dlhsom case sa dostalo do otacok tak nemalo tahu, maxmalne islo na 3ke a 4ka uz zacalo dusit.
Myslim si ze but za zavsdusnilo cerpadlo,lebo nedavno som menil filtera nepriteka nafta,ale myslim ze to by uz zacalo robit skor.druha moznost je co si myslim ze odisiel nejaky strik a ide len na3 alebo 2 valce. a tretia moznost co si myslim je ze sa rozstelovalo strekovacie cerpadlo.
Prosim poradte co by to mohlo byt.
DAKUJEM
Já moc dieselům neroumím a proto mne někam nepošlete
Dle mého to bude buď zavzdušněným palivovým systémem anebo rozvody - přeskočený řemen. Nevyjel si náhodou nádrž a měl si ji do mrtě prázdnou. Tím se to zavzdušní - říkal mi to kámoš.
Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
Ten fitr muzes taky zkusit pres kandak. Cerpadlo se musi odvzdusnit samo.
A kdyby ti odesel vstrik tak to ucejtis. a pokud dva tak nevim nevim zda by to vubec jelo.
Alfa Romeo 156 1.9JTD
Alfa Romeo 155 1.8TS (bohužel motor KO)
ex.Tipo 1.7D
Fiat Tipo 1,9tD,66kW
- Zdena-Tipo
Ja som raz omylom natocil favorit na jednu sviecku. Motoru sa teda vobec nechcelo, ale bezal To len tak naokraj.
Fiat Croma TDid
FIAT TEMPRA 1,9TD SW r.v.94
ALFA ROMEO 146 2,0TD r.v.97
FIAT MAREA WEEKEND 2,4JTD r.v.99