Štart
som velmi rad,že som vas konecne nasiel, potrebujem radu.
Natankoval som 30l nafty a asi po 150 km v jazde do kopca mi motor povedal NO, nechce sa mi. Po chvili som ho zase natocil a v podstate bez problemov dosiel domov.Poradili mi a vymenil som palivovy filter, aj ked nemal odsluzene km.Dva dni jazdenia,3 dni kludu a nenatocim ani ked sa po...
Stretol sa s tym niekto?
Mirec
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
[b:a9d7807562][size=13:a9d7807562][color=red:a9d7807562]Alfa Romeo 155 2.0TD -na PRODEJ,viz: [/color:a9d7807562][/size:a9d7807562][/b:a9d7807562] http://www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4040
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
srdecne dakujem za rady, ktorých sa mi od vas dostalo.
Vprvom rade som odpojil hadicu od polivoveho filtra do cerpadla a strcil ju do bandasky s naftou. Motor chytil na prvy raz. Takze mi zostalo uz iba jedine, kedze palivovy filter je novy. Odpojil som hadicu od nadrze a prefukol ju vzduchom. Nato som zase naftu z nadrze natiahol(trochu si clovek cucne) a pripojil ju k palivovemu filtru. Start bol O.K. Takze asi necistota na ceste z nadrze k palivovemu filtru.
Ako najidealnejsie doporucujete vycistit nadrz? Je na trubke z nadrze nejake sitko?
Este raz vdaka.
Mirec
Mirec
Sitko je na sacom kosi v nadrzi.Nazdar dieslaci,
srdecne dakujem za rady, ktorých sa mi od vas dostalo.
Vprvom rade som odpojil hadicu od polivoveho filtra do cerpadla a strcil ju do bandasky s naftou. Motor chytil na prvy raz. Takze mi zostalo uz iba jedine, kedze palivovy filter je novy. Odpojil som hadicu od nadrze a prefukol ju vzduchom. Nato som zase naftu z nadrze natiahol(trochu si clovek cucne) a pripojil ju k palivovemu filtru. Start bol O.K. Takze asi necistota na ceste z nadrze k palivovemu filtru.
Ako najidealnejsie doporucujete vycistit nadrz? Je na trubke z nadrze nejake sitko?
Este raz vdaka.
Mirec
Fiat Croma TDid