Štart

Více
18 roků 1 týden zpět #1 od Mirec
Štart vytvořil uživatel Mirec
Nazdaaar Tipčáci,
som velmi rad,že som vas konecne nasiel, potrebujem radu.
Natankoval som 30l nafty a asi po 150 km v jazde do kopca mi motor povedal NO, nechce sa mi. Po chvili som ho zase natocil a v podstate bez problemov dosiel domov.Poradili mi a vymenil som palivovy filter, aj ked nemal odsluzene km.Dva dni jazdenia,3 dni kludu a nenatocim ani ked sa po...
Stretol sa s tym niekto? :evil:

Mirec

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 1 týden zpět #2 od DURI123
Odpověděl DURI123 pro téma Re: Štart
Nazdar!

Mal som podobny problen aj som o nom pisal. Kukni si temu 1.7D mi stratilo vykon

Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa :)

Více
18 roků 1 týden zpět #3 od Mirec
Odpověděl Mirec pro téma Re: Štart
Dakujem za reakciu na moj problem, ja som si tu temu vsimol.Vies mi poradit co z toho Ti pomohlo?

Mirec

Více
18 roků 1 týden zpět #4 od lukee
Odpověděl lukee pro téma Re: Štart
Možná to někde přisává vzduch, nebo brutálně padá nafta (dírka v potrubí)

[b:a9d7807562][size=13:a9d7807562][color=red:a9d7807562]Alfa Romeo 155 2.0TD -na PRODEJ,viz: [/color:a9d7807562][/size:a9d7807562][/b:a9d7807562] http://www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4040

Více
18 roků 1 týden zpět #5 od Tomas-Oaza
Odpověděl Tomas-Oaza pro téma Re: Štart
a nebo si vycisti sitko v nadrzi na cerpadle

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
18 roků 3 dní zpět #6 od Mirec
Odpověděl Mirec pro téma Re: Štart
Nazdar dieslaci,
srdecne dakujem za rady, ktorých sa mi od vas dostalo.
Vprvom rade som odpojil hadicu od polivoveho filtra do cerpadla a strcil ju do bandasky s naftou. Motor chytil na prvy raz. Takze mi zostalo uz iba jedine, kedze palivovy filter je novy. Odpojil som hadicu od nadrze a prefukol ju vzduchom. Nato som zase naftu z nadrze natiahol(trochu si clovek cucne) a pripojil ju k palivovemu filtru. Start bol O.K. Takze asi necistota na ceste z nadrze k palivovemu filtru.
Ako najidealnejsie doporucujete vycistit nadrz? Je na trubke z nadrze nejake sitko?
Este raz vdaka.
Mirec

Mirec

Více
18 roků 3 dní zpět #7 od csala
Odpověděl csala pro téma Re: Štart

Nazdar dieslaci,
srdecne dakujem za rady, ktorých sa mi od vas dostalo.
Vprvom rade som odpojil hadicu od polivoveho filtra do cerpadla a strcil ju do bandasky s naftou. Motor chytil na prvy raz. Takze mi zostalo uz iba jedine, kedze palivovy filter je novy. Odpojil som hadicu od nadrze a prefukol ju vzduchom. Nato som zase naftu z nadrze natiahol(trochu si clovek cucne) a pripojil ju k palivovemu filtru. Start bol O.K. Takze asi necistota na ceste z nadrze k palivovemu filtru.
Ako najidealnejsie doporucujete vycistit nadrz? Je na trubke z nadrze nejake sitko?
Este raz vdaka.
Mirec

Sitko je na sacom kosi v nadrzi.

Fiat Croma TDid

Vygenerováno za 0.393 sekund