koupim tyto dily na tipo TD:

Více
17 roků 11 měsíců zpět #1 od tonna85
Panove ma nekdo prevodovku z tipa TD v opravdu dobrem stavu?A kolik se tak pohybuji ceny?Chlapek z vrakace za ni chce 4500-5000 pry podle stavu.To je trochu palba ne?nebo je to normalni cena?

A dale shanim a nabidl mi nove: ovladani termosytice za 1000kc, a plovák do nádrže za cca 2200kc. Mate nekdo neco z toho?ale jen vyborny a overeny stav.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2 od tonna85
Odpověděl tonna85 pro téma a
a jeste k te prevodovce.Nevim jestli je spatna,ale uz asi mesic jezdim bez dvojky pac ji tam nemuzu dostat.Jedine kdyz ji radim obema rukama :).A kdyz ji tam dostanu je tam v pohode,zadne osklive zvuky.normalne jede.A tak se me zda ze ostatni kvalty jdou hur a hur radit.Zda se me ze musim pouzit vetsi sily nez nekdy pred pul rokem.A nekde jsem zaslechl ze mam vychozene ovladaci klouby razeni....mel jste nekdo podobny problem?

Více
17 roků 11 měsíců zpět #3 od gotie
Odpověděl gotie pro téma Re: koupim tyto dily na tipo TD:
Tento problem jsem taky mnel,myslel jsem si ze mam v pr.... spojku tak jsem dotahl lanko aby se lepe radilo ale prolem byl stale.Proste prevodovka doslouzila,Koupil jsem jinou pouzitou ale dobrou na inzerat z Kolina,stala mne 2500 od te doby zadny problem radim jednim prstem. :lol: Ale nikdo mi nerekl v cem byl problem u te doslouzile.

Tipo 1.6ie Dohc 66kw DGT

STRACH JE ZLODĚJ SNŮ
www.tandemoveseskoky.cz

Více
17 roků 11 měsíců zpět #4 od tonna85

Tento problem jsem taky mnel,myslel jsem si ze mam v pr.... spojku tak jsem dotahl lanko aby se lepe radilo ale prolem byl stale.Proste prevodovka doslouzila,Koupil jsem jinou pouzitou ale dobrou na inzerat z Kolina,stala mne 2500 od te doby zadny problem radim jednim prstem. :lol: Ale nikdo mi nerekl v cem byl problem u te doslouzile.

a kolik jsi mel nalitano?ja poctivych 120 000.to me prijde docela malo ne?

Více
17 roků 11 měsíců zpět #5 od kombajn
Převodovku na 1,9Td jsem koupil na inzerát za 1500,- a stále ji mam v garáži, protože jsm nakonec koupil celý auto na ND. Plovák tam bude taky. Pokud máš zájem juknu v jakym je to stavu.

FIAT TEMPRA 1,9TD SW r.v.94
ALFA ROMEO 146 2,0TD r.v.97
FIAT MAREA WEEKEND 2,4JTD r.v.99

Více
17 roků 11 měsíců zpět #6 od kombajn

a kolik jsi mel nalitano?ja poctivych 120 000.to me prijde docela malo ne?

mě odešla cca po 270 tKm.

FIAT TEMPRA 1,9TD SW r.v.94
ALFA ROMEO 146 2,0TD r.v.97
FIAT MAREA WEEKEND 2,4JTD r.v.99

Více
17 roků 11 měsíců zpět #7 od gotie
Odpověděl gotie pro téma Re: koupim tyto dily na tipo TD:
Mne vydrzela neco kolem 150 000Km ale predtim jsem se potkal celne se stromem takze jsem ji asi trosku pomohl k likvidaci.

Tipo 1.6ie Dohc 66kw DGT

STRACH JE ZLODĚJ SNŮ
www.tandemoveseskoky.cz

Více
17 roků 11 měsíců zpět #8 od tonna85
Odpověděl tonna85 pro téma Re:

Převodovku na 1,9Td jsem koupil na inzerát za 1500,- a stále ji mam v garáži, protože jsm nakonec koupil celý auto na ND. Plovák tam bude taky. Pokud máš zájem juknu v jakym je to stavu.

takze veci se maji tak:ted jsem dodelal vymenu spojky (valeo za 4litry).spojka je uz 100% ok ale porad nemam dvojku sakra!!!!takze prevodka pujde zase ven.oleje je v ni dost a tahla mam skontrolovane od hlavice radici paky az po prevodovku.ku___a.Tu prevodku i plovak beru.a mozna i dalsi drobnosti.Odkud jsi?ja 30km od zlina.kdyztak se ozvi na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. at tady nezahlcujem forum soukromyma zpravama.

Více
17 roků 10 měsíců zpět #9 od majster
Odpověděl majster pro téma prevodovka
Na tipe som mal podobny problem, po 250tis.km a robilo to vadne lozisko, stalo ma 2,5tis. aj s pracou.

zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane

Více
17 roků 10 měsíců zpět #10 od Luigi
Odpověděl Luigi pro téma Re: koupim tyto dily na tipo TD:
Kdyžtak bych měl převodovku z TD za 1000kč,dohoda možná,byla v pohodě..
kdyby byl zájem tak bych tady měl možná i plovák,to bych se musel kouknout,ale kdyby byl tak by byl k převodovce zadarmo...
tel: 732823079

Více
17 roků 7 měsíců zpět #11 od Charles
Měl jsem stejný problém na autě, jen mi to dělala trojka....problém byl ve vidličce, která tam vlatně tu rychlost zasunuje a drží ji, byla už oběhaná a vydřená :o Koupil jsem novou, vyměnil a bylo to bez problémů :!: Jenže za nějaký čas to začlo i u pětky a u čtyřky :( Tak jsem sehnal jinou převodovku, pro jistotu jsem to rozdělal, zkontrolaval a jezdil bez problémů.

Když to dělá jeden kvalt je do ještě dobrý, ale když jich je víc, je lepší dát jinou převodovku, protože se oprava nevyplatí :wink:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
17 roků 6 měsíců zpět #12 od libenak

Panove ma nekdo prevodovku z tipa TD v opravdu dobrem stavu?A kolik se tak pohybuji ceny?Chlapek z vrakace za ni chce 4500-5000 pry podle stavu.To je trochu palba ne?nebo je to normalni cena?

A dale shanim a nabidl mi nove: ovladani termosytice za 1000kc, a plovák do nádrže za cca 2200kc. Mate nekdo neco z toho?ale jen vyborny a overeny stav.

Cena za převodovku kolem 4tis. z vrakáče (v dobrém stavu) je normální :-(
Zato ten plovák seženeš kolem 1.500Kč novej (ale bude to samozřejmě replika)
Jinak pokud tam tu dvojku dokážeš na tvrdo natlačit, tak nebude problém v ozubení, ale jak tu psal Charles ve vidličce, měl jsem stejný problém.

Vygenerováno za 0.555 sekund