Fiat Tipo 1,9 TD zdechá jinak

Více
17 roků 7 měsíců zpět #1 od djlada
Ahoj lidi. Mám problém,zezačátku jedu v pohodě ale při jízdě mě auto začne snižovat výkon, potom začne trochu skákat (dusit ) a nakonec zdechne. Stavá se to nepravidelně. Nastartuji ho na brnk a jedu dál, ale ne dlouho a potom se to stupňuje čím dál tím častěji. Potom pokud dám trošku vyšší otáčky hned se dusím a zdechám. Vyměnil jsem palivový filtr a ujel jsem 200km azase. Táhl jsem za sebou těžkej vozík a nic, jel jsem pomalu tak to jelo. Stává se to při normální jízdě. Je zajimavý že to zdechne a vzápětí to chytne na brnk, to nechápu. Nemůže být špatná nějaká cívečka když se nahřeje? Zkuste mě prosím poradit. Díky.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 7 měsíců zpět #2 od Tomas-Oaza
presne to stejny mi delal nissan vanette.
bud zavada na cerpadle(zdechaci civka ) a nebo ze pry nevi ze by to musely rozdelat. tak slo z domu :lol:

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
17 roků 7 měsíců zpět #3 od kombajn
V nádrži vyčisti sejto sacího koše.

FIAT TEMPRA 1,9TD SW r.v.94
ALFA ROMEO 146 2,0TD r.v.97
FIAT MAREA WEEKEND 2,4JTD r.v.99

Více
17 roků 7 měsíců zpět #4 od Tomas-Oaza
no pokud to hned po zdechnuti nastartuje v pohode tak to sitem nebude.to by muselo zustat chvilu v klidu aby se to pres bordel nasalo a pak by to chytlo.
pise ze startuje hned

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
17 roků 7 měsíců zpět #5 od kombajn

no pokud to hned po zdechnuti nastartuje v pohode tak to sitem nebude.to by muselo zustat chvilu v klidu aby se to pres bordel nasalo a pak by to chytlo.
pise ze startuje hned

jo asi máš pravdu ale záleží co je hned a je nejlepší začít u toho nejjednodušího než se pustit do zkoumání čerpadla. Práce na cca. 15 min. :wink:

FIAT TEMPRA 1,9TD SW r.v.94
ALFA ROMEO 146 2,0TD r.v.97
FIAT MAREA WEEKEND 2,4JTD r.v.99

Více
17 roků 7 měsíců zpět #6 od DURI123

pise ze startuje hned

jo asi máš pravdu ale záleží co je hned a je nejlepší začít u toho nejjednodušího než se pustit do zkoumání čerpadla. Práce na cca. 15 min. :wink:

moja rec.... ja mam namontovane este pred palivovym filtrom priehladne sklicko s jemnym filtrom a ak tam su nejake necistoty hned to clovek vidi a moze vycistit...

Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa :)

Více
17 roků 7 měsíců zpět #7 od petr1978
Máš nějakou řídící jednotku?
Nejspíš máš, a tipoval bych to nanějaké čidlo teploty. Když ti to dělá až po zahřátí a pravidelně.
Taky to může být v čerpadle, ale to asi až poslední věc.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 7 měsíců zpět #8 od rat21
TD RJ nema.

Skus skontrolovat kabel k odpojovacu nafty na cerpadle. Ja som ho mal prasknuty a auto islo nastartovat, na neutral isiel motor vytocit, v momente ako som sa chcel rozbehnut, tak sa dusil a zdochol.

1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti :-(

Více
17 roků 7 měsíců zpět #9 od DannyF
Mě to taky dělalo sítko u sání nafty v nádrži. A taky mi po výměně nasával palivový filtr vzduch - ale to by zase klesala nafta a nešlo by startovat.

DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)

Více
17 roků 7 měsíců zpět #10 od majster
prejav som mal rovnaky, a bolo to sitko v nadrzi zanesene, len som vycistil a je pokoj

zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane

Více
17 roků 7 měsíců zpět #11 od Vlado
djlada napísal: Ahoj lidi. Mám problém,zezačátku jedu v pohodě ale při jízdě mě auto začne snižovat výkon, potom začne trochu skákat (dusit ) a nakonec zdechne. Stavá se to nepravidelně. Nastartuji ho na brnk a jedu

Mal som podobný problém a chyba bola v upchatom prietoku nafty vo vyhrievacim telese, ktoré je medzi naftovým filtrom a držiakom filtra.
Skús pozrieť aj to.

Tipo 1,9 TD

Vygenerováno za 0.529 sekund