nejde mi nastartovat
Mám Tipo z 88 r. 1,7D a nejde mi nastartovat, vše se tváří v pohodě, při roztlačení to jednou naskočilo ale jenom na chvilku a skoro nereagoval plynový pedál, a když jsem sešlápnul spojku tak to chcíplo. Nádrž mám plnou, filtry vyměněné, svíčky taky. Jinak, normálně se kouří z výfuku takže diesel tam jde.
Díky za odpověď
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Je medzi naftovým filtrom a držiakom filtra.
Vlado
P.S.
Súrne zháňam motor Tipo 1,9 Td - nevieš o niečom ???
:driver:
Tipo 1,9 TD
Zdravím, mám menší problém
Mám Tipo z 88 r. 1,7D a nejde mi nastartovat, vše se tváří v pohodě, při roztlačení to jednou naskočilo ale jenom na chvilku a skoro nereagoval plynový pedál, a když jsem sešlápnul spojku tak to chcíplo. Nádrž mám plnou, filtry vyměněné, svíčky taky. Jinak, normálně se kouří z výfuku takže diesel tam jde.
Díky za odpověď
Chcelo by to pozrieť palivový filter, čerpadlo a rozvodový remeň
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
Jo taky záleží jestli to předtím jelo, a nebo jestli to stálo někde na vrakáči - pak tomu může být cokoliv.
DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)
Nevíte co bych mohl ještě zkusit? ...
díky za odpověď
zkontroloval jsem rozvodový řemen. filtr od nádrže, vyčistil přítok ohřívacího tělese a pořád nic....... jak mi to chcíplo tak to od té doby nemůžu nastartovat, doufám že není pryč čerpadlo.....to už by šlo auto na vrakoviště......
Nevíte co bych mohl ještě zkusit? ...
díky za odpověď
Zkoušel jsi proměřit ty tlaky? A co takhle žhavící svíčky?Taky se zkus podívat na odpojovací spínač.
Pak už to může být čerpadlo. Buď je blbě seřízené, nebo nedává dostatečný tlak:-(
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Vlado
:sun:
Tipo 1,9 TD
Prodej použitých dílů Fiat Tipo 1.9TDS. Malý bazárek na www.bazarekfiat.wz.cz