spotreba 1.7D-je to možné?:(

Více
17 roků 5 měsíců zpět #1 od tomakecTD
Zdarek lidi,kolik Vam zerou vasi naftovi tipacci? mam 1,7Diesel.Schvalne sem po tomto modelu sel ze se říká"nafťáci málo žerou"ale co s ním jezdím bere si celkem dost :( da se říct že mám téměř pořád plný plyn...až u 5ku mám poloviční abych nejel naplno....je to celkem těžkopádný auto,ten plyn moc nereaguje,abych s tim mohl jezdit v normalnim provozu ve meste tak musim 1ku,2ku a 3ku vytacet do max pak to jede slusne...ze by to ta spotreba? ale kdosi mi rikal ze zere max kolem 6..no me se zda ze to moje tak 10 :oops: je to normalni? a kolik teda žerou vám? :D a jakým stylem s nimi jezdíte? :wink:

tomakecTD
Fiat Tipo 1,7D 1988, 94 dovoz Italie,socket edition(interiér z 1.4 i.e 92)Felicia 1.3LXi,Forman 1.3LS LPG dovezen z D,spotreba 16/100 plynu a na benzin nejede vubec :-D

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 5 měsíců zpět #2 od Dresik
no deset je fakt moc. Nemáš rozhašené čerpadlo? někde díru? ikdyž pokud jezdíš po městě, tak by to třeba odpovídalo. Já diesla vytáčel..max 3t/ot

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3 od tomakecTD
s cerpadlem neni 100% nic..ale ted sem se kdesi docetl ze ta 1.7D umi jezdit i za dvojnasobek kdyz tomu clovek dava tak to si mozny je:( 10je muj odhad muze to zrat min nevim to presne...

tomakecTD
Fiat Tipo 1,7D 1988, 94 dovoz Italie,socket edition(interiér z 1.4 i.e 92)Felicia 1.3LXi,Forman 1.3LS LPG dovezen z D,spotreba 16/100 plynu a na benzin nejede vubec :-D

Více
17 roků 5 měsíců zpět #4 od machy1186
jestli tomu dáváš pořád plnej, tak se nediv, že ti to žere tolik. Jestli chciš jezdit svižněj, tak si kup 1,9TD, to už jede líp.

Lancia Delta HPE HF 2,0 16VT 142kW
Lancia Dedra 2,0T 119kW - EX 3
Lancia Dedra 1,9TD 85kW - EX 2
Fiat Regata 1,7D -EX 1

Více
17 roků 5 měsíců zpět #5 od rat21
Nepribrzduju ti kolesa? Mne zral 9 litrov, po oprave brzd to zralo 7 a dokonca teraz som pridal naftu na cerpadle a dostal som sa pod 6,5 (netreba mu tolko slapat na krk). :D Skus tie brzdy.

1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti :-(

Více
17 roků 5 měsíců zpět #6 od Tomas-Oaza
me zrala 1,7 d i kdyz sem ji honil max 7 ,normalni slusnouo jizdou a nebo kdyz jezdila stara tak si bralo do 6 v pohode. v autoskole jsem s nim jezdil za 5,5

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
17 roků 5 měsíců zpět #7 od scherer012
moje Tipo mi žerie v meste tak 6l :D

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 5 měsíců zpět #8 od brumla
Já mám spotřebu kolem 6 litrů, kombinovanou. 7 litrů jsem měl jen jednou.

Fiat Tipo 1.7d, r.v. 1989, 250.000+ km najeto

Více
17 roků 5 měsíců zpět #9 od Dresik
Tou dírou sem myslel díru ve výfuku :oops:

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
17 roků 5 měsíců zpět #10 od tomakecTD
výfuk mám půl roku starej.......asi to bude tim mym stylem jezdeni no:(

tomakecTD

Více
17 roků 5 měsíců zpět #11 od Zemca

Více
17 roků 5 měsíců zpět #12 od DURI123

Zdarek lidi,kolik Vam zerou vasi naftovi tipacci? mam 1,7Diesel.Schvalne sem po tomto modelu sel ze se říká"nafťáci málo žerou"ale co s ním jezdím bere si celkem dost :( da se říct že mám téměř pořád plný plyn...až u 5ku mám poloviční abych nejel naplno....je to celkem těžkopádný auto,ten plyn moc nereaguje,abych s tim mohl jezdit v normalnim provozu ve meste tak musim 1ku,2ku a 3ku vytacet do max pak to jede slusne...ze by to ta spotreba? ale kdosi mi rikal ze zere max kolem 6..no me se zda ze to moje tak 10 :oops: je to normalni? a kolik teda žerou vám? :D a jakým stylem s nimi jezdíte? :wink:

Tak 1.7 su lenivsie, to je pravda, ale zas ta spotreba je u mna okolo 5l nech jazdim ako chcem... :wink:

Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa :)

Více
17 roků 5 měsíců zpět #13 od michal_tipar
Zkus jezdit trochu "ekonomicky" myslím, že poznáš rozdíl v nádrži.
Řekl bych, že 3000ot na nafťáku je docela dost na rozhýbání, a určitě z něj formuli neuděláš, to sis měl koupit TDčko. Čerpadlo může dávat víc nafty, než je třeba a to taky může být příčina. Zkus ho trochu ubrat...

Více
17 roků 5 měsíců zpět #14 od tomakecTD
:cry: :roll: dnes sem pod mym tipem videl louzicku,rikam si co to je a nafta.....nastartoval sem a nikde z zadnyho boku ani z vrchu naftovyho cerpadla nic neteklo...podival sem se na spod a z predniho pohledu je na spodni prave dolni strane cerpadla jakasi dirka....nevypada to ze by tam byl sroub,a z ni to normalne tece,co to je prosim? uz me to stve toto :roll:

tomakecTD

Více
17 roků 5 měsíců zpět #15 od MichalW
Nemáš náhodou vypadlou hadičku od přepadu? Jde viditelně a bez zašpinění naftou přepad z posledního vstřiku do čerpadla a z čerpadla do hadičky zpět k nádrži?

Vygenerováno za 0.501 sekund