ostrekovac zadneho skla

Více
17 roků 5 měsíců zpět #1 od richard28
ostrekovac zadneho skla vytvořil uživatel richard28
Ahojte.
Chcem sa spytat. Mam Fiat Tipo 1,9 TD a nefunguje mi ostrekovac zadneho skla. Stierac ide a aj motorcek bzuci. Len stadial nejde ziadne voda. Dokonca som som aj skusal ihlo to prepchat, ci neni ucpaty, ale stale nic. Neviete cim by to molo byt?
Pripadne nema to Tipo tak blbo riesene, ze ma 2 nadobky na zadny aj predny ostrekovac zvlast (ako Alfa Romeo 33) alebo kde by mohol byt problem. Skusal som dat aj dole zadny stierac, no to sa mi nepodarilo, neviem ako sa to dava dole...
Dik za rady.
Richard

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 5 měsíců zpět #2 od čenda
Odpověděl čenda pro téma Re: ostrekovac zadneho skla
Na mé 1.4 byl problém v zlomené hadičce ostřikování od zadních dveří k raménku stěrače.
Nastavil jsem to univerzální hadičkou z železářství za 6 Kč/m 8)

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3 od skvelejmira
Vytahi hadicku,ja ji mam odpojenou,me tece do zadnich dveri,takte jsem ji radsi vyndal....protoze mi to cakalo do motorku od steracu

ahoj

Více
17 roků 5 měsíců zpět #4 od richard28
Odpověděl richard28 pro téma Re: ostrekovac zadneho skla
Len problem je v tom, ze ja som neprisiel na to, ako tu hadicku odpojit. Je tam strasne zly pristup, treba dat nejako dole stierac alebo...???

Více
17 roků 5 měsíců zpět #5 od rat21
Odpověděl rat21 pro téma Re: ostrekovac zadneho skla
Plastovy kryt stieraca musim na bokoch roztiahnut (drzi to na oske klbu) a potom ho das dole. Pod nim to vacsinou byva zalomene.

1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti :-(

Více
17 roků 5 měsíců zpět #6 od michal_tipar
jestli to nemáš tou plastovou krytkou na stěrači přiskřípnuté, já to tak měl, tak jsem si s tím chvilku hrál, a už to stříká normálně

Vygenerováno za 0.344 sekund