krabice na filtru navíc?

Více
17 roků 4 měsíců zpět #1 od michalkulistak
ahoj prosím o radu, mám tipouše 1,7 a teď jsem koupil druhou 1,7 na díly, u které je na trubce vzduchovému filtru nad pravým blatníkem další krabice. jakou plní funkci? protože na mém autě jaksi chybí,a ještě dá se motor vyndat jinak než spuštěním pod auto? mám na mysli třeba odstranění předních blatníků a pomocí rozbrušovačky brutálním způsobem odstranit zbytečné rezavé železo kolem motoru? dík za možné rady

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 4 měsíců zpět #2 od jimird
Odpověděl jimird pro téma Re: krabice na filtru navíc?
kámoš to tam má taky a podle mě to je jen antihlukové opatření,ale ještě jsem to pořádně nestudoval

Více
17 roků 4 měsíců zpět #3 od michalkulistak
díky, asi to tak bude. je fakt že když mi upadla ta gumová hadice na hrnec filtru tak to mělo hrubý zvuk. takže je to asi celkem zbytečnost

FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
17 roků 4 měsíců zpět #4 od scherer012

ahoj prosím o radu, mám tipouše 1,7 a teď jsem koupil druhou 1,7 na díly, u které je na trubce vzduchovému filtru nad pravým blatníkem další krabice. jakou plní funkci? protože na mém autě jaksi chybí,a ještě dá se motor vyndat jinak než spuštěním pod auto? mám na mysli třeba odstranění předních blatníků a pomocí rozbrušovačky brutálním způsobem odstranit zbytečné rezavé železo kolem motoru? dík za možné rady

nevyzerá to náhodou ako tlmič výfuku? 8O
takisto to tam mám, ale neviem na čo to je (mám to totálne zhnité a chcel by som ,,to" zohnať v lepšom stave) :roll:

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 4 měsíců zpět #5 od michalkulistak
jo je to podobné tlumiči výfuku, má to asi 20cm na délku a je to rezavé jak prase :lol: , na druhém autě to nemám a asi to tam dávat ani nebudu

Více
17 roků 4 měsíců zpět #6 od DURI123
Odpověděl DURI123 pro téma Re: krabice na filtru navíc

jo je to podobné tlumiči výfuku, má to asi 20cm na délku a je to rezavé jak prase :lol: , na druhém autě to nemám a asi to tam dávat ani nebudu

no jasnee.... malo by to mat kazde 1.7 Tipo.. a je to nieco ako predzasobnik vzduchu... a tiez to nieco tlmiiii,, hhehh teda myslim :oops:

Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa :)

Více
17 roků 4 měsíců zpět #7 od jimird
Odpověděl jimird pro téma Re: krabice na filtru navíc?
já myslím,že je to jen na tlumení a že to tam ani nemusí být

Vygenerováno za 0.500 sekund