SPOTREBA 1,9TD intercooler
Keď uberem na cerpadle naftu tak zniži sa spotreba?Počítam s tým že pojde dole vykon.
FIAT TIPO 1,9 TD intercooler 1994 66kw(90k),po uprave 75kw(103k),ABS,servo,4xkotúče BREMBO,turbo GREDDY.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti
Ani mne spotreba moc nekolise, ci jazdim setrne alebo nie. Cez 7,5 sa nedostanem. Zral mi 9,5, ked mi brzdili zadne kolesa. Skus skontrolovat brzdy, ci ti nepribrzduju.
Brzdy su v pohode.Nedavno som ich generalkoval.
Asi si budem musiet zvyknut.Nie je to predsa TDi.Skoda.
Sice ja ho zase ani nejako nesetrim.
FIAT TIPO 1,9 TD intercooler 1994 66kw(90k),po uprave 75kw(103k),ABS,servo,4xkotúče BREMBO,turbo GREDDY.
Ani mne spotreba moc nekolise, ci jazdim setrne alebo nie. Cez 7,5 sa nedostanem. Zral mi 9,5, ked mi brzdili zadne kolesa. Skus skontrolovat brzdy, ci ti nepribrzduju.
chmm, to je zvláštní, ale já se s mým TD blížím skoro k tabulkovým hodnotám, takže po městě se v zimně přibližuji k 7l/100km, jinak vloni jsem jel Chorvatsko s průměrnou spotřebou 5,9l/100km.<br>Doufám, že letos, jakmile vyměním výfuk, tak to bude stejné, tzn. zase jednu cestu (cca 900km) na jednu nádrž
chmm, to je zvláštní, ale já se s mým TD blížím skoro k tabulkovým hodnotám, takže po městě se v zimně přibližuji k 7l/100km, jinak vloni jsem jel Chorvatsko s průměrnou spotřebou 5,9l/100km.<br>Doufám, že letos, jakmile vyměním výfuk, tak to bude stejné, tzn. zase jednu cestu (cca 900km) na jednu nádrž
Akurát dnes som zistil že po týždni jazdy som zmeral spotrebu a nie je špatné.Vychádza mi to na nejakych 6,5l.Myslím že to asi OK.
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
Já vždycky když naberu naftu, vynuluju aktuální stav kilometrů. Najedu zase do předešlého stavu a tak to dělám dokola. Spotřeba mi vychází do 6l/100km.
MOže byť,lebo ja mam nastavene turbo aj čerpadlo na trochu ine hofnoty a nejak ho zas nešetrim.Mne uz turbo tlací od 2000rpm,takže si myslím že ta moja spotreba 6,5-7 je tak ukurat