Kolik Vám bere 1,9td?
...no až mi to má Chltať 8L pri úsprnej jazde tak to radšej zhodím zo skaly...
v lete ti ta spotreba urcite klesne na menej. musis ratat aj s tym ze v zime sa spotreba zvysuje. a mysli ze u vas v tisovci byva teda riadna kosa (bol som tam kusok od vas pred dvoma rokmi na silvestra na chate )
len tak mimochodom ja mam momentalne spotrebu okolo 10L na 100km - jazda po meste
...hej a kdeže si to bol...až smiem wedieť...
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Tak si kup benzína a teprve uvidíš co je veliká spotřeba. Měl jsem Alfu 146 1,6i (78Kw) a ve stejným stilu jízdy jako s TD spotřeba 10-15litrů - děkuji nechci. A kluci benzíňáci nic protiNo já od dob mého prvního Tipa 1,9TD (t.j. od r.1998) vystřídal už šest turbonafťáků (vždy ital s totožným TD motorem) a spotřeba vždy od 7 do 8 litrů na 100Km po Praze plus couračky do 30km a těžká noha. Vyjímkou jsou jen cesty na dovču kde spotřeba 6 až 7litrů.
...no až mi to má Chltať 8L pri úsprnej jazde tak to radšej zhodím zo skaly...
FIAT TEMPRA 1,9TD SW r.v.94
ALFA ROMEO 146 2,0TD r.v.97
FIAT MAREA WEEKEND 2,4JTD r.v.99
no chlapy u nás na horách asi nejsme tak vysokojak u vás na slovači,ale jen asi700m/M,ale i při -10"C jezdím zhruba na 10l/140km
no,ale asi mi to dělá i to že uTempry jsem zrušil aut.sitič a mám to lankem na páčku pod palubkou.
...no ta to máš vynikajúcu spotrebu...
...no ja som tiež vypojil sytič a teraz ho nepoužívam vôbec...vtedy som mal spotrebu o 2L väčšiu...
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
bol som na jednej chate u kamosa v revucej a to ked sme tam isli tak v tom roku bola kalamita a napadlo den pred odchodom snehu ako hrom tak sme ani nevedeli ci mame ist alebo nie. nakoniec sme isli a to som ja este isiel na dedovom aute lebo tipko som este nemal takze som isiel na polskom fiate 1500. a to si mal vidiet spotrebu to tiez zerie aj travu okolo cesty
inak vcera som bol autickom v blave a meral som spotrebu a cuduj sa svete spotreba mi vysla 7,3L na 100km co sa mi uz zda vcelku dobre. ale ako vravim po meste teraz v zime mam spotrebu 10 - 10,5L
Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané
Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km
tomáš docela na benzín brý před čyřmi roky sem měl Tempru 16ieSX jel sem s matkou do Blavi pak do Popradu tak akorát naložen a stejně sem se nedostal pod 8l na sto km ani omylem a to bylo v létě..
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
bol som na jednej chate u kamosa v revucej a to ked sme tam isli tak v tom roku bola kalamita a napadlo den pred odchodom snehu ako hrom tak sme ani nevedeli ci mame ist alebo nie. nakoniec sme isli a to som ja este isiel na dedovom aute lebo tipko som este nemal takze som isiel na polskom fiate 1500. a to si mal vidiet spotrebu to tiez zerie aj travu okolo cesty
inak vcera som bol autickom v blave a meral som spotrebu a cuduj sa svete spotreba mi vysla 7,3L na 100km co sa mi uz zda vcelku dobre. ale ako vravim po meste teraz v zime mam spotrebu 10 - 10,5L
...he no u nás,w zime sa tu deje kadečo,ale aspon je sranda...
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
...he no u nás,w zime sa tu deje kadečo,ale aspon je sranda...
sranda musi byt
Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané
Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km
normální jízdou kdekoliv 7 a trošku, a nenormální jízdou tak 9litrů,ale to všeci auta vidí jen můj zadeček
...ešte nám upresni swoju motorizáciu...
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
jak jako jak žrouty6,5l kdyč lítám kolem komína a pořádně to nezahřeju,tak je hodně : : nezaponen že Tempra má 1200kg!!tuto spotřebu s benzínákem neuděláš ani kdyš ho budeš tlačit
jasný,nemyslím vuči benzínu,ale myslím vuči mojí,ted v zimě maximalně 7-7,5když je plyn na podlaze,když tomu nedávám tak 6,5.a v letě,když sem jezdil slušně není problém za 5,5a min,a víc jak 6,5 sem se v letě nedostal sem tomu mohl dávat jak chtěl,jasný nepočítám olej který mě naflusalo turbo,ale pořád nevím jestli to mám opravovat,když mám to auto tak shnilé,ale když byla tempra nová tak to musela být supr kára
seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav
jiná by byla pokud náš ůpravy na motoru