takže todle by bylo :)

Více
17 roků 3 měsíců zpět #1 od tomakecTD
takže todle by bylo :) vytvořil uživatel tomakecTD
konečně můj fiat 1.7D brázdí silnice,dal sem ho do kupy nějak jede,ale :oops: snazil sem se stelovat cerpadlo ale zdalo se mi ze ma porad stejny zvuk ale po jizde sem zjistil.jede ok ale tak ve 3200od ztrati vykon a zacne kourit a docela dost klepe,je to predvstrikem je mi to jasny :) ale jakej je? je moc velkej nebo moc malej? nevim na kerou stranu nastavovat:)) byly byste hodni za radu:) jo a jinak v servisu mi seridili rozvody,napli rozvodak a jako by se mi zdalo ze huci kladka,vadi to? :roll:

tomakecTD
Fiat Tipo 1,7D 1988, 94 dovoz Italie,socket edition(interiér z 1.4 i.e 92)Felicia 1.3LXi,Forman 1.3LS LPG dovezen z D,spotreba 16/100 plynu a na benzin nejede vubec :-D

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 3 měsíců zpět #2 od tomakecTD
Odpověděl tomakecTD pro téma Re: takže todle by bylo :)
jo a neda se ta kladka nejak namazat? :oops: nehodlam ji menit je vse memeno pred 45tis km:)

tomakecTD
Fiat Tipo 1,7D 1988, 94 dovoz Italie,socket edition(interiér z 1.4 i.e 92)Felicia 1.3LXi,Forman 1.3LS LPG dovezen z D,spotreba 16/100 plynu a na benzin nejede vubec :-D

Více
17 roků 3 měsíců zpět #3 od scherer012
Odpověděl scherer012 pro téma Re: takže todle by bylo :)
tú kladku by som vymenil- nie je nič lepšie ako keď sa trápiš s nastavením a prdnú ti rozvody............ :stupid:

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 3 měsíců zpět #4 od mk-tec
Odpověděl mk-tec pro téma Re: takže todle by bylo :)
...jestli Ti už hučí kladka, tak nad ničím nepřemýšlej a vyměň za novou. Na kladce je už volný ložisko a když se rozsype... Kladka je levnější než GO motoru!!!

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
17 roků 3 měsíců zpět #5 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: takže todle by bylo :)
Jasný, pokud hučí, tak je to jeden krok k tomu, aby začla chrastit a dva kroky k tomu, aby se sekla a přetrhl se řemen..

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
17 roků 3 měsíců zpět #6 od PavelM
Odpověděl PavelM pro téma Re: takže todle by bylo :)

jo a neda se ta kladka nejak namazat? :oops: nehodlam ji menit je vse memeno pred 45tis km:)

Asi ti ten remen presponovali a odneslo to lozisko v kladce.. Namazat se to neda :lol: Jedina pomoc je vymena. Neni zas tak draha..

Fiat Tipo 1.6i.e.kat rv. 91'

Více
17 roků 3 měsíců zpět #7 od libenak
Odpověděl libenak pro téma Re: takže todle by bylo :)
Myslím, že napínací kladky u rozvoďáku Tipa jsou dvě, tedy já tam alespoň mám dvě...

Více
17 roků 3 měsíců zpět #8 od tomakecTD
Odpověděl tomakecTD pro téma Re: takže todle by bylo :)
jsou dve no....a auto uz ten zvuk nedela tak doufam ze to kladkou nebylo a normalne s tim jezdim:) ale to cerpadlo jeste neni ok....auto jezdilo 150 ted tak tak 115 :( a saje hrozne moc vzduchu....tak sem ubral nafty....kdyz sem jel na plnej sel za mnou kour a dost sycelo sani,zkusil sem oddelat filtr a projet se a krasne se rozjelo na 120 bez koure ale tak filtr tam musi byt ze tak sme radsi ubral nafty....

tomakecTD

Vygenerováno za 0.357 sekund