takže todle by bylo :)
17 roků 3 měsíců zpět #1
od tomakecTD
tomakecTD
Fiat Tipo 1,7D 1988, 94 dovoz Italie,socket edition(interiér z 1.4 i.e 92)Felicia 1.3LXi,Forman 1.3LS LPG dovezen z D,spotreba 16/100 plynu a na benzin nejede vubec
takže todle by bylo :) vytvořil uživatel tomakecTD
konečně můj fiat 1.7D brázdí silnice,dal sem ho do kupy nějak jede,ale snazil sem se stelovat cerpadlo ale zdalo se mi ze ma porad stejny zvuk ale po jizde sem zjistil.jede ok ale tak ve 3200od ztrati vykon a zacne kourit a docela dost klepe,je to predvstrikem je mi to jasny ale jakej je? je moc velkej nebo moc malej? nevim na kerou stranu nastavovat:)) byly byste hodni za radu:) jo a jinak v servisu mi seridili rozvody,napli rozvodak a jako by se mi zdalo ze huci kladka,vadi to?
tomakecTD
Fiat Tipo 1,7D 1988, 94 dovoz Italie,socket edition(interiér z 1.4 i.e 92)Felicia 1.3LXi,Forman 1.3LS LPG dovezen z D,spotreba 16/100 plynu a na benzin nejede vubec
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
17 roků 3 měsíců zpět #2
od tomakecTD
tomakecTD
Odpověděl tomakecTD pro téma Re: takže todle by bylo :)
jo a neda se ta kladka nejak namazat? nehodlam ji menit je vse memeno pred 45tis km:)
tomakecTD
Méně
Více
17 roků 3 měsíců zpět #3
od scherer012
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
Odpověděl scherer012 pro téma Re: takže todle by bylo :)
tú kladku by som vymenil- nie je nič lepšie ako keď sa trápiš s nastavením a prdnú ti rozvody............ :stupid:
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
17 roků 3 měsíců zpět #4
od mk-tec
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
Odpověděl mk-tec pro téma Re: takže todle by bylo :)
...jestli Ti už hučí kladka, tak nad ničím nepřemýšlej a vyměň za novou. Na kladce je už volný ložisko a když se rozsype... Kladka je levnější než GO motoru!!!
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
17 roků 3 měsíců zpět #5
od Dresik
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Odpověděl Dresik pro téma Re: takže todle by bylo :)
Jasný, pokud hučí, tak je to jeden krok k tomu, aby začla chrastit a dva kroky k tomu, aby se sekla a přetrhl se řemen..
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
17 roků 3 měsíců zpět #6
od PavelM
Asi ti ten remen presponovali a odneslo to lozisko v kladce.. Namazat se to neda Jedina pomoc je vymena. Neni zas tak draha..
Fiat Tipo 1.6i.e.kat rv. 91'
Odpověděl PavelM pro téma Re: takže todle by bylo :)
jo a neda se ta kladka nejak namazat? nehodlam ji menit je vse memeno pred 45tis km:)
Asi ti ten remen presponovali a odneslo to lozisko v kladce.. Namazat se to neda Jedina pomoc je vymena. Neni zas tak draha..
Fiat Tipo 1.6i.e.kat rv. 91'
17 roků 3 měsíců zpět #7
od libenak
Odpověděl libenak pro téma Re: takže todle by bylo :)
Myslím, že napínací kladky u rozvoďáku Tipa jsou dvě, tedy já tam alespoň mám dvě...
17 roků 3 měsíců zpět #8
od tomakecTD
tomakecTD
Odpověděl tomakecTD pro téma Re: takže todle by bylo :)
jsou dve no....a auto uz ten zvuk nedela tak doufam ze to kladkou nebylo a normalne s tim jezdim:) ale to cerpadlo jeste neni ok....auto jezdilo 150 ted tak tak 115 a saje hrozne moc vzduchu....tak sem ubral nafty....kdyz sem jel na plnej sel za mnou kour a dost sycelo sani,zkusil sem oddelat filtr a projet se a krasne se rozjelo na 120 bez koure ale tak filtr tam musi byt ze tak sme radsi ubral nafty....
tomakecTD
Vygenerováno za 0.357 sekund