funkční termostat s automatickym sytičem 1.9TD
17 roků 3 měsíců zpět #1
od begginer
funkční termostat s automatickym sytičem 1.9TD vytvořil uživatel begginer
Čus, sháním termostat s automatickym sytičem hlavně funkčnim, bez sytiče je to děs, mám tam teď termostat bez toho automatickýho sytiče a musim pořád trochu přidávat, aby to nechcíplo studený... Nebo sem přemejšlel to předělat na ruční, ale zase sem si říkal když tam může bejt automat ...
Předem díky za nabídky jinak popřípadě co by stál novej ...
Předem díky za nabídky jinak popřípadě co by stál novej ...
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
17 roků 3 měsíců zpět #2
od MichalW
Odpověděl MichalW pro téma Re: funkční termostat s automatickym sytičem 1.9TD
Už si přesně nepamatuju cenu novýho, bylo to myslím 1100,- Kč.
17 roků 1 měsíc zpět #3
od skypan
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Odpověděl skypan pro téma termostat s aut sitičem
já ho zrušil a natáhl sem si lanko pod palubku,použil páčku ze Š100,no amám ruční sitič(jako u Lancie Prismy),funguje mi to od začátu co Tempru mám a myslím že i zimní spotřeba ropy je menší.
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
17 roků 1 měsíc zpět #4
od paldous
Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988
Odpověděl paldous pro téma Re: funkční termostat s automatickym sytičem 1.9TD
to nechapu,jak muzes mit v zime nizsi spotrebu se syticem? vzdyt sitic ti tam tu naftu pridava...to je nejake divne,asi si to spatne pocitas, jinak ja v zime vubec nepouzivam sitic, staci kdyz to mas dobre sestelovany a v poradku zhavice a vstriky, pak nemas problem, to by musela bejt sakra zima abych musel povytahnout packu sytice
17 roků 1 měsíc zpět #5
od skypan
Odpověděl skypan pro téma funkční termostat s automatickým sitičem 1.9TD
no to je jasný,než se v zimě ohřeje voda máš stále višší otáčky(než ohřátý termostat přez lanko)zavře sitič,přez páčku někdy staruji(-10c) a zavřu
17 roků 1 měsíc zpět #6
od paldous
Odpověděl paldous pro téma Re: funkční termostat s automatickym sytičem 1.9TD
vzdyt to pisu, jak muze mit jizda se siticem mensi spotrebu jak jizda bez sitice? to je preci blbost...BTW. ja startuju bez sitice i pri minusech, mam taky sitic pres packu ale nepouzivam ho skoro vubec
17 roků 1 měsíc zpět #7
od skypan
Odpověděl skypan pro téma funkční termostat s automatickím sitičem 1,9TD
nerozumíš mi:když máš auto.sitič a máš ještě studený motor a vyřadíš kvalt co se stane?kdyš páčku,zavřeš,pokud jí potřebuješ,aby ti nechcípl motor?jinak souhlasím s tebou málokdy sitič potřebuji mám na motoru jen 183400km,na autě se vše sipe,ale na motor nedám dopustit
Vygenerováno za 0.345 sekund