BOW
- skvelejmira
- Autor tématu
ahoj
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Lancia Delta HPE HF 2,0 16VT 142kW
Lancia Dedra 2,0T 119kW - EX 3
Lancia Dedra 1,9TD 85kW - EX 2
Fiat Regata 1,7D -EX 1
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
BOV lze použít pouze u benzinových motorů. Protože TD nemají škrtící klapku, takže nevzniká důvod proč BOV montovat - tlak se nemá před čím hromadit a za klapkou nevzniká podtlak, který je důležitý pro ovládání otevření BOV.
Však píšu že je naprd. Ona se dělá i atrapa pro diesely, ale je to zbytečné. Je to drahý jak blázen a je to na .... Prostě za hodně peněz málo muziky
Peugeot 206 GTI
Alfa romeo 146 1,9TD
Audi coupé quattro 2,3 20v
Fiat uno 45 fire
- skvelejmira
- Autor tématu
ahoj
Pro diesel totálně naprd!!!! Jsou to vyhozené peníze. Z benzínu tam nepůjde a dieselovej je drahá hračka, která akorát udělá psssst. A to připadne spíše lidem komické...
Tak já nevím mě to pssst nepřipadá vůbec komický.Spíš mám z něj mrazení v zádech a postaví se mi z toho všechny chlupy Zvlášt když tenhle vychází např z GTV 2,0 V6 turbo,Coupe či Imperzi
Svýho milovanýho 2,0 16V už nemám. Strašně mi chybí.Měl sem ho rád
Jeho foto zde:
moje.auto.cz/tom-16v/sedicivalvole.html
Nyní jezdím alfou 155 2,5 TD foto zde:
moje.auto.cz/tom-16v/alfice.html
Pro diesel totálně naprd!!!! Jsou to vyhozené peníze. Z benzínu tam nepůjde a dieselovej je drahá hračka, která akorát udělá psssst. A to připadne spíše lidem komické...
Tak já nevím mě to pssst nepřipadá vůbec komický.Spíš mám z něj mrazení v zádech a postaví se mi z toho všechny chlupy Zvlášt když tenhle vychází např z GTV 2,0 V6 turbo,Coupe či Imperzi
Ano to beru. U benzínu je to nášup. Myslel jsem tím, když auto bude dělat kadle kadle (diesel) a najednou psssst To je fakt divný
Peugeot 206 GTI
Alfa romeo 146 1,9TD
Audi coupé quattro 2,3 20v
Fiat uno 45 fire