Klimatizace
DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
http://zefo.yweb.sk/tipo_klima/
auto som kupoval s tym ze je tam 'priprava na klimu'. Zda sa mi vsak ze prave drziak na kompresor je odlomeny. V manuale som nenasiel ako je to upevnene. otazka znie ci je vobec mozne v mojom pripade domontovat kompresor klimatizacie a zpojazdnit klimatizaciu. oplati sa vobec do toho investovat?
Fiat Tipo 1.7D, 1989, 112.000 km
Kdyby ste někdo veděl byl bych rád..
-> Tipo TDs /1.4b/ = nějaký dili na prodej
-> Tipo 2.0 8V /no pressure/ - výměna za G III.
příprava na klimu? spíš co z klimy zůstalo, no podle mího ti tam chybý celý kompresor a taková nádoba na chladící směs. a co chladič na klimu? měl bys tam mít dva za sebou jeden na klimu druhý na motor no nevim podle mího by to bylo dost drahý, já tam mám všechno jenom mi chybí řemen,ale ten vede skrs nosník motoru a taky nevim jestli by kompresor šel zarezlej není ted je otázka jestli spíná a pak náplň a další defikundace a seš tam za majlant....asi to nemá cenuvie niekto co je tu odlomene?
http://zefo.yweb.sk/tipo_klima/
auto som kupoval s tym ze je tam 'priprava na klimu'. Zda sa mi vsak ze prave drziak na kompresor je odlomeny. V manuale som nenasiel ako je to upevnene. otazka znie ci je vobec mozne v mojom pripade domontovat kompresor klimatizacie a zpojazdnit klimatizaciu. oplati sa vobec do toho investovat?
/T/I/P/O/ 1.9 DS r.v.1992 najeto přes 275000km
SCANIA R420 tandem
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Diagnostika existuje na klimu.
...ako to funguje...vieš nejaké podrobnejšie info
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Když tak at se to přesune at to není moc OT.
Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid