Výveva - problééém

Více
17 roků 1 měsíc zpět #1 od Dizlacik
Výveva - problééém vytvořil uživatel Dizlacik
Zdaarek, mam uz dlhsie problem s podtlakovou vyvevou, tiekol mi z nej olej, tak som zohnal druhu s tou prirubou, ktoa sa da vybrat, vymenit tesnenie a pohoda, lenze ta zase slabo brzdiii..... co s tym? Nema niekto funkcnu?

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #2 od vavra
Odpověděl vavra pro téma Re: Výveva - problééém
my to teš chčije, přemyšlim že to zavařim plamenem, ale ještě nevim co je ve vnitř ať to neni ještě horši.
Co tam vlastně je? nějake těsněni nebo to je jen nalisovane? Co tak to vyklepnout a dat to na silikon? Pokud někdo vyte co tam je tak dejte vědět, popřipadě pokud už to někdo spravil tak muže napsat jak. Diky za rady.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #3 od Dizlacik
Odpověděl Dizlacik pro téma Re: Výveva - problééém
Ked mas tu vyvevu co sa neda rozobrat tak smola. Ja som tam skusal uz davat aj silikon, aj tekuty kov, a nic, zavarit sa to asi neda lebo vnutri su plastove lopatky a zdeformuju sa.....

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4 od vavra
Tak to nevim jestli se da rozebrat. Musim se podivat.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #5 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma vývěva
rozebrat by měla jít já tam mám tři imbusy, ale nejdou povolit. zavařit to myslím nepůjde, mám takový dojem že je to hliníkové?jedině argonem

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
17 roků 1 měsíc zpět #6 od vavra
Tak to jestli nepujde spravit tak se asi zbalzním, skladam ze 2 aut jedno a když si spočitam co jsem do toho vrazil a co jsem prodal tak mě to auto zatim stoji 1500 kč, ale toho času straveneho v garaži a těch nervu to je k nezaplaceni. To jen kvuli toho že chci popelak jmenem TIPO. Koupit novou vivěvu to mě ani nenapadne. To raději zaslepim a nebudu brzdit.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #7 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma vyvěva
šak to musí jít rozebrat, nebo tam máš něco bez šroubků?jo a nezačínej počítat prachy nebo zblbneš a koupíš nové auto :lol: , na té mojí vývěvě jsuo tři imbusy ale jsou nejaké zatuhlé a neměl jsem pořádný klíč tak jsem to nekuchal. pokud ti to brzdí tak na olej kašli, teda jestli z toho nechčije proudem

FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
17 roků 1 měsíc zpět #8 od michalkulistak

Zdaarek, mam uz dlhsie problem s podtlakovou vyvevou, tiekol mi z nej olej, tak som zohnal druhu s tou prirubou, ktoa sa da vybrat, vymenit tesnenie a pohoda, lenze ta zase slabo brzdiii..... co s tym? Nema niekto funkcnu?

jak slabě brzdí? zkus z ní sundat tu hadičku a ucpi ju prstem jestli táhne tak je dobrá. to že to nebrzdí nemusí byt ani tak vývěvou jako třeba prorezlou nádobou posilovače(ten hrnec) nebo volná hadička od vývěvy. nebo vada brzdového válce atd atd.nebo taky tím že některé tipa brzdí slabo normálně. zvlášt když přesedneš z druhého auta

Více
17 roků 1 měsíc zpět #9 od vavra
Odpověděl vavra pro téma Re: vyvěva

šak to musí jít rozebrat, nebo tam máš něco bez šroubků?jo a nezačínej počítat prachy nebo zblbneš a koupíš nové auto :lol: , na té mojí vývěvě jsuo tři imbusy ale jsou nejaké zatuhlé a neměl jsem pořádný klíč tak jsem to nekuchal. pokud ti to brzdí tak na olej kašli, teda jestli z toho nechčije proudem

Ja vim to tak se nemuže brat, to co jsem za 7let navražel do popelnic, tak dneska by byla za to moooc pěkna Marea v kombiku s dieslovym motorem a slušnou vybyvou. :(

Pokud ta vyvěva je z hliniku tak ty šrouby pobuchej kladivkem a oni povoli. Je se asi tento tyden do garaže ani nedostanu, tak se na to nemohu ani podivat. Moc práce a ještě ve středu mi doma mění okna, mam tu smulu že mam byt v přizemy a když se u mě bude dělat zednicka tak se zaroveň budou měnit sklepni okna a sklep mam plny zednickeho nařadi. Ale o vykendu se na to skusim kuknout, jestli zbude čas.

Více
17 roků 4 týdnů zpět #10 od majster
Odpověděl majster pro téma Re: Výveva - problééém
vyvevu nerozoberatelnu som rozobral a opravil, funguje uz niekolko rokov bez vady.
teraz som v praci ale doma to vyfotim a fotku dam na
majsterfiat.webovastranka.cz/image/index
zavarit sa to neda, vo vnutri su lopatky z fibroveho materialu a pri zvarani sa znicia, potom to mozes vyhodit cele.

zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane

Více
17 roků 4 týdnů zpět #11 od Dizlacik
Odpověděl Dizlacik pro téma Re: Výveva - problééém
a Ako si opravil tu nerozoberatelnu vyvevu?

Více
17 roků 3 týdnů zpět #12 od majster
sekacom som ho otvoril ako konzervu a potom na sustruhu vysustruzil kus ktory sa upevnis skrutkami, ospravedlnujem sa ale som nemal cas na fotenie, takze ta fotka tam este neni, ale bude. sory

zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
favo-lpg
favo-be - zosrotovane

Více
17 roků 3 týdnů zpět #13 od vavra
Tak to je napad, nebudu to aní otvirat. Do toho obalu vyvrtam 8 malich direk, udělam zavity, necham udělat přesny deklik z 8 dirkama, namažu okraj silikonem, přiťapnu a zašroubuji. :D a co se bude dit pod tim my je už jedno hlavně že to nepoteče. Oprava do 100kč. :lol: Doufam že to klapne.

Více
17 roků 3 týdnů zpět #14 od majster
nieco ti este musim prezradit, asi to nevies, ale v tej vyveve je tlakovy mazaci olej, a take male sktutky nedokazu dlhodobo utesnit priemer aky ma ta vyveva,
ten tvoj napad som skusal, a vydrzalo to asi tri mesiace, potom to zacalo tiect znovu.

zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
favo-lpg
favo-be - zosrotovane

Více
17 roků 3 týdnů zpět #15 od vavra
Tak to si mě nepotěšil. :( Ten tlak tam je asi docela velky, když to silikon nevidržel. A co kdyby se vyrobylo těsněni z papiru na vyrobu těsnění a dalo tam po obvodu více šroubku? Jaky je tvuj nazor?

Vygenerováno za 0.500 sekund