zima je tady...

Více
16 roků 11 měsíců zpět #31 od Miki
Odpověděl Miki pro téma Re: zima je tady...
Jsem překvapený jak rychle nastartuje, ale jsem zvědavej na pořádný mrazy jak si autí poradí ale zatím bez problému.

Fiat Marea Weekend 1.6 r.v 97.
Alfa Romeo 75 1.8ie r.v.91
ex: Fiat Tipo 1.6 r.v.89, Fiat Tempra 1.9TD r.v.91, a další....

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #32 od DannyF
Odpověděl DannyF pro téma Re: zima je tady...
S Temprou 1,9Tds v zimě nemám nejmenší problém. El.předehřev v palivovém filtru asi dost pomáhá -doporučuju to i Tipařům. Našroubuje se nad klasický palivový filtr. Lancia Prisma se stejným motorem takhle nešlapala, ale na tu jsem měl předehřev motoru na 220V jako má Avia.

DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)

Více
16 roků 11 měsíců zpět #33 od skypan
Odpověděl skypan pro téma a zima je tady

S Temprou 1,9Tds v zimě nemám nejmenší problém. El.předehřev v palivovém filtru asi dost pomáhá -doporučuju to i Tipařům. Našroubuje se nad klasický palivový filtr. Lancia Prisma se stejným motorem takhle nešlapala, ale na tu jsem měl předehřev motoru na 220V jako má Avia.

=D> =D> =D> =D> přesně jak říkáš,úplě stejnou zkušenost mám,jen škoda že mi schnila před očima,ale najezdil sem se sní hodně :(

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 11 měsíců zpět #34 od DannyF
Odpověděl DannyF pro téma Re: zima je tady...
Taky mě festovně hnije. Už se mi i docela kroutí kastle na nerovnostech = tzn. vrzají zámky dveří a pirely.
Nevím jestli měnit prahy anebo koupit jiný. To Stilo kombi JTD ??? Co je to za motor?
Jinak Típkaři - hušky hušky na vrakáč pro ohřívák na naftu, je to supr věc a baterku vám to taky nezežere.

DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)

Více
16 roků 11 měsíců zpět #35 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: zima je tady...
Jo Prisma..kdyby fakt tak nehnila, tak je to fajn... Ještě mám doma 3 :D Ale osobně sem vždycky nastartoval :wink:

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 11 měsíců zpět #36 od čenda
Odpověděl čenda pro téma Re: zima je tady...

Ještě mám doma 3 :D

Není to nějak málo? :wink: :mrgreen:

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
16 roků 11 měsíců zpět #37 od Dresik
Bylo jich víc.. :lol: Jedna se nedávno prodala. Jedna je na díly a 2 pojízdné, ale jednu si chci nechat a až bude čas, tak ji dát do kupy..

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz

Více
16 roků 11 měsíců zpět #38 od skypan
Odpověděl skypan pro téma zima je tady
jo jo hoši zatlačil sem slzu(hodně slz)prisma.... :( moc mi líbila hodně pohodlné auto,hezký vzpminky na ni mám... :( jinak startovala celken v poho. kyš bylo více pod -8 avíce žavil sem dvakrát až třikrát a na třetí převal makala...Tempra mi jí hodně připomíná i jízdnímy vlastnosmi(jinak mymochodem koncepčně stejnej motor a přední náprava),ale mám tam (1.9TDS) montovanej taky předehřev,a to je jiné kafe motor se převalí a klape 8) samo,že Tempruša je větší,ale Prisma byla pro mě roztomilejší :lol:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním

Více
16 roků 11 měsíců zpět #39 od skypan
Odpověděl skypan pro téma zima je tady

Bylo jich víc.. :lol: Jedna se nedávno prodala. Jedna je na díly a 2 pojízdné, ale jednu si chci nechat a až bude čas, tak ji dát do kupy..

dresiku:mymochodem mám na Prismu ještě nějaké díly:vstřík.čerp.je to v bazaru ve všeobecným..(prodám díly na Tenpru aPrismu..)

Více
16 roků 11 měsíců zpět #40 od Dresik
Já jich mám také plno. Dohromady sem jich měl 6. Už se to ztenčilo na ty 3..některé se prodaly a některé šli na díly, takže jich mám dost :lol:

Tempra mi jí hodně připomíná i jízdnímy vlastnosmi(jinak mymochodem koncepčně stejnej motor a přední náprava),ale mám tam (1.9TDS)

Tady si dovolím trochu nesouhlasit. Motor koncepčně stejný je, ale ta náprava ne. Není tam nápravnice a podobně. Jízdní vlastnosti byly super, na to vzpomínám. Hlavně ta zadní náprava. Nezávislé zavěšení kol a Mcpersony i vzadu-super. Podvozek defacto stejný jako integrála.

Soubor přílohy:

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz

Vygenerováno za 0.391 sekund