...Olej v saní...
no ze bych svuj motor nejak extra setril to rict nemuzu ale nejdriv zahrat a po jizde ochladit, toto je to nejdulezitejsi. jo a kvalita oleje je taky dulezita,a proto pouzivam 15 W M6ADS IV od PARAMA :rock: :rock: :rock:
...nechcem sa nikoho dotknúť ale neviem či to je prave najlepší olej pre tento motor...ako dlho už jazdíš na tento olej...ja tam teraz mam Valvoline Max Live
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
co se tyka znacky oleje tak jezdim na oleje od PARAMA uz asi 12 let v ruznych autech. olej mam za par kacek od mineralu po plnou syntetiku, a muze mi vykladat kdo chce co chce ze sou spatny.
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
no ze bych svuj motor nejak extra setril to rict nemuzu ale nejdriv zahrat a po jizde ochladit, toto je to nejdulezitejsi. jo a kvalita oleje je taky dulezita,a proto pouzivam 15 W M6ADS IV od PARAMA :rock: :rock: :rock:
já dávám do mojí tempry m7ads III,ten je lepší?nebo je to nastejno,nebo horší?jinak já mám v háji turbínu,že mi hází olej do sání,mám sehnanou druhou,ale nevím jestli je na tom líp,podle čeho soudit stav turba?vůle na osce je minimální,ale je zakarbonovaná část co jde od výfukových svodů,čím to muže být zpusobeno?
seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
ADS IV je primo na turbo motory, to ze ti ten olej turbina haze by stacilo ta lehci oprava pretesnenim,cca 2-3 tis,jak kde.ja kdyz sundam hadici sani tak tam olej je taky trocha,ale pokud to nemusim dolivat ze by to ztracelo moc tak to bude jezdit co to pujde. hold uz jsou ty nase auta babicky
no když sem psal do nějakých turboservisů,tak mi za takovou opravu napsaly 6kkč bez daně,což se mi nechce zas tolik rvat do toho auta,ptže zbytek stojí za prda ,krom toho motoru,jestli víš o nějakém t servisu kde by mi to udělali do 3tisíc,tak písni,třeba i přes sz
fiat brava 1,9td,prodáno
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
pokusm se najitkontakt,ale az vecer,ted jedu do brna neco zaridit. ten servis na turbo kterej mam na mysli je nekde u chrudimi
ok,dík.sice to je štreka,ale aj tak by se to oplatilo,když mi v prušánkách napsali cenu jednou takovou
fiat brava 1,9td,prodáno
ten vyvod par tam ma odlucovac, a ked je vela oleja a motor uz ma vela km tak ten odlucovac nastihne velke mnozstvo par odviezt.
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
moja skusenost s olejom v sani je taka, ze ak je hladina oleja v motore blizko MAX tak to ide do sania ale ak je v strede medzi znackami tak menej.
ten vyvod par tam ma odlucovac, a ked je vela oleja a motor uz ma vela km tak ten odlucovac nastihne velke mnozstvo par odviezt.
...vidíš ked som dolival olej tak som dolial až po vrchnú risku...čo s tým teraz...a kde mám položit tú flašu urobím to tak nech ide olej tam...
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
To Toncek:tak adresu jsem zatim nenasel,ale vydrz ja ji sezenu.kazdopadne nemusis nikamjezdit,kamos mu turbo poslal ve stredu odpoledne a v patek po obede jim volaljak to vypada a rekli mu ze uz je na ceste zpatky,no a v pondeli uz jezdil
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
flasu poloz kde je misto,neboji poves na dratek.
To Toncek:tak adresu jsem zatim nenasel,ale vydrz ja ji sezenu.kazdopadne nemusis nikamjezdit,kamos mu turbo poslal ve stredu odpoledne a v patek po obede jim volaljak to vypada a rekli mu ze uz je na ceste zpatky,no a v pondeli uz jezdil
to by byla špica
fiat brava 1,9td,prodáno
ICQ 277-683-387
jinak jsou v holicich
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
FIAT TEMPRA 1,9TD SW r.v.94
ALFA ROMEO 146 2,0TD r.v.97
FIAT MAREA WEEKEND 2,4JTD r.v.99
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz