Fiat Tipo 1.9 TD 66kW vs. VW Golf III 1.9 TDi 66kW

Více
16 roků 9 měsíců zpět #16 od TDGT

no tak podle tabulkovych hodnot by melo byt tipo lepsi jako mozna vam to prijde vtipny ale moje TD granturismo 3 dverak staci vpohode i na octavku TDi 77kW

...verím Ti bo aj ja som skúšal porovnávať s kedečím,ale chlapci neveria bo sú asi Riadny Suchári...

...to: radluk: prečo si to myslíš Tipo,Tempra má výhodu v krátkej prevodovke 1,2,3,4 sú podla mna dosť krátke preto má navrch pred 1.9Tdi 66kw
...niekedy si to skús a sám uvidíš...

no podle me (mluvim za sebe) je prevodovka tipa paradne odstupnovana,no a ja si nemuzu stezovat motor mam 10 000 po GO se vsim vsudy i turbo komplet predni naprava,ramena,loziska atd. no celkem by me zajimalo jestli ma nekdo v republice taky 3 dverovy granturismo :?

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #17 od jefrisko
Odpověděl jefrisko pro téma Převodovka
Když už jsme u te převodovky tak bych se chtel zeptat. Mne totiž odešla tak před rokem (nešla mne zařadit trojka) No shanel jsem ji po vrakačich ale žadna nepasovala,až v brne mi řekl jeden ital co sem dovaží nahr dili že mneli nejaky tipa 1.9td převodovku ktera byla delana víc do rychla nevite o tym neco?? Proste obyč přeevodovka z 1.9 mne tam nepasla nakonec jsem ji sehnal dovoz z talijánska...

Fiat Tipo 1.9Td 1990-Digy. 93000Km +02:-)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #18 od TDGT
no delana do rychla mi pri co sem mel moznost porovnat s jinyma naftovyma tipatkama tak me bylo podle me nejrychlejsi,fakt paradne odstupnovana no taky je mozny ze od 93 )po modernizaci) se zacala davat,ty mas jeden z prvnich modelu ze?mozna ze tam nejakej rozdil byl

Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #19 od bjukemen
...no je to síce mimo tému ale mne sa zdá prevodovka v TDčku na hovno...trojka mi dá plný kotol 100 a štvorka 127 kmh a to je málo...
...na môj vkus by mala trojka ísť okolo 120 a štvorka 145 kmh

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 9 měsíců zpět #20 od Larin
golf ma podle me lepsi kvalitu zpracovani a o dost lepši převodovku v přesnosti, jinak spotřeba vyjde asi pro golfa nepatrně lip, každopadně jsem měl možnost jet v cromě 1.9tdi první TDi na trhu a ta jela hodně dobře, mela taky 66Kw takže ta by si s golfackym tdi v nicem nezadala, klasickej TD v tipu je ale taky dobrej.

1.4 i.e, r.v. 1995 3 dvéř už není

Více
16 roků 9 měsíců zpět #21 od TDGT

golf ma podle me lepsi kvalitu zpracovani a o dost lepši převodovku v přesnosti, jinak spotřeba vyjde asi pro golfa nepatrně lip, každopadně jsem měl možnost jet v cromě 1.9tdi první TDi na trhu a ta jela hodně dobře, mela taky 66Kw takže ta by si s golfackym tdi v nicem nezadala, klasickej TD v tipu je ale taky dobrej.

no tak ja si na nepresnot moji prevodovky nemuzu vubec stezovat,no dilensky zpracovani,casto omylana blbost ruku na srdce tobe by vadilo ze nejaka spara je o pul milimetru jinak nez treba na druhe strane auta?no co by ne nekteri sou tací :lol:

Vygenerováno za 0.335 sekund