Převodovka 3stupen

Více
16 roků 9 měsíců zpět #1 od jefrisko
Převodovka 3stupen vytvořil uživatel jefrisko
Tak a je to v haji :( skoušel jsem pružnost z 60 na 90 na trojku a ke konci v ni začalo nejak chrčet pak jsem řadil dal a pohoda pak když jsem dal trojku znovu tak tahla ae když sem ji dal vetší zaber plynu tak jak kdyby prokluzuje jak kdyby se ty zuby okolo sebemihali poradte čim to muže byt necu zase menit převodovku:-( nebo esi tam neni pořadne dana esi jsou v haji jen vydličky(nebo co tam je?) ae proč jen na 3 stupen diky...

Fiat Tipo 1.9Td 1990-Digy. 93000Km +02:-)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #2 od bery1970
Odpověděl bery1970 pro téma Re: Převodovka 3stupen
sory, já úplně odbočím to tipo co máš ty ,černé s červeným tenkým proužkem jsem viděl live až včera,to byla nějaká limit serie :?: bohužel na něm nebylo žádné bližší označení.

bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč

fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY

Více
16 roků 9 měsíců zpět #3 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: Převodovka 3stupen
Ty Tipa sou snad na tu převodovku náchylný,já sem se jednoho dne rozjel,až sem dal trojku a najednou,jako kdybych zmáčkl rychle spojku a zase ji rychle pustil,byla to setina vteřiny,pak se to stalo za pár kilometrů znova a potřetí už jsem zařadil trojku a ona tam nebyla.Jak na neutrál,bez záběru.Ale co s tím bylo to už sem nezjistil,auto bylo shnilí a šlo celé na ND.

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #4 od jefrisko
Odpověděl jefrisko pro téma Re: Převodovka 3stupen
To tipo je šedé a ty červeny pruhy tych je v čr tych narazniku pry malo TDGT mne řikal že se davali na 3dv 1.9td a na 2.0ie od rv 93 takže to mam asi menen\y nebo žeby s krz sniženej podvozek co mam od vyroby tzn že o tam dal abarth newim.. bo a ta převodovka skuse nekdo poradit co stim už se pomalu bojim že budu muset zhanet new převodovku

Více
16 roků 9 měsíců zpět #5 od Freedom
Odpověděl Freedom pro téma Re: Převodovka 3stupen
no takle mě začalo nejdřív jako víc řvát tipo něco jakoby se zadíralo zepředu motoru chvíli sem s tim jezdil ale najednou sem tam hodil 2 a auto jelo nejelo do kopce nemohlo na dvojku vyjet byl sem rád že sem to vyjel a pak nakonec se mi to začalo hádat se zpátečkou a pak skoro konec pořád sem moh řadit sice to nejelo ale šlo to neměl sem volej v převodovce....;)

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
16 roků 9 měsíců zpět #6 od jefrisko
jj ae mne dou všechny jen ne 3 de ae když tem přišlapnu začne to jak kdyby prokluzovat

Více
16 roků 9 měsíců zpět #7 od Freedom

jj ae mne dou všechny jen ne 3 de ae když tem přišlapnu začne to jak kdyby prokluzovat

jo tak to netušim ale zkusil bych se mrknout na olej na táhla a když to prokluzuje tak i na spojku....

Více
16 roků 9 měsíců zpět #8 od jefrisko
Jo mrkn ae logicky když to vezmeš tak spjka to je blbost je sice pravad že ji budu vymenovat každou chvili čekam že odejde ae na dvojku to neklouže a ani na jedničku když tomu dam plnej kotel začne hraba takže spojka přenaši toč.moment ok a ono to rachoti jak kdyby ty zubi v tym nebili pořadne dany (nezapadali)jak dyby o sebe škrkali skusim ty tahla.... ae kdyby v sobe nebyli pořadne dany tak proč to jede do pulky plynu to by snad škrkalo od začatku

Více
16 roků 9 měsíců zpět #9 od Freedom
jo to já ti nepovim ale zkus se podivat na olej hele taky mi to začalo jakoby rachtat a nebyl tam olej.....

Více
16 roků 9 měsíců zpět #10 od jefrisko
OK dam na tebe!!! Jakej tam m přijit převodovej ae ma nejaky označení nejak se v tymhle nevyznam..

Více
16 roků 9 měsíců zpět #11 od Freedom
jj olej do převodovky ale jakej přesně ti řeknou až ho budeš kupovat co tam má bejt

Více
16 roků 9 měsíců zpět #12 od jefrisko
Tak jsem to jel ted projet a tu trojku už to nebere vubec jak kdyby tam nebyla ae když se to ahřeje tak jakš takš to auto ted stalo na marzu tak je mžny že ten převodovej olej mnel malou vyskozitu takže když se zajřeje je to lepší takže teoreticky by to moh byt olej snad no tak jme si to dal do garaže vše nachystany lehnu pod to a zjistim že tak velkej imbusák nemám tak jsme si zanadaval a mrknu na to přes tyden ve škole aha oni sou prazdiny dopr.. no takže doma:-D

Více
16 roků 9 měsíců zpět #13 od Freedom
no radši se podívej na ten stav oleje....abysi nedopad jako já a nemusel měnit....ale může to bejt ještě něco jinýho....

Více
16 roků 9 měsíců zpět #14 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: Převodovka 3stupen
jako proč to bylo zařazeno v elektroinstalaci?

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Vygenerováno za 1.648 sekund