Naftovy Filter

Více
16 roků 8 měsíců zpět #1 od Palinko46
Naftovy Filter vytvořil uživatel Palinko46
no včera sa mi stalo toto.išiel som a na vfolnobeh to už ani nechcelo bežat.tak som sa nasral a vybral som vonku cely filter.dal som to na priamo len ako filter som použil tkz. malu šišku za 50 korun a beži to dobre aj tah dostalo to moje približovadlo.Otazka znie či tym možem poškodit nejak motor.dakujem za odpovede...ale moje temy tuna fore boli len o tom filtri a možno k mojmu problemu dodalo aj to že som mal povolene žhaviče a teraz to ide ako hodinky. 8O

FIAT TIPO 1.9TDs predosly majitel Majster.302 000 km motor super, uz je v novej kasni.Pomaly davany do kopy :D

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #2 od skypan
Odpověděl skypan pro téma naftový filtr
no z nadpisu usuzuji že máš naftáka..
pokud si zrušil(odpojil ůplně)nafrový filtr tak a to hodně!!,ryskuješ brzké zadření vstřikovacího čerpadla,páč funguje jako 1)odlučovač vody a 2)zachytávač pevných jemných nečistot,obsažené zkoro v každé naftě!!!
kvůli těmto základním věcem je to tam namontované už z výroby.
ps.ten za pade.je na nic.a myslím že i dlouho nevydrží,páč ropa (kdyš se ochladí)tak poměrně hodně houstne a obyč.filtr to nevydrží... :)

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 8 měsíců zpět #3 od Freedom
Odpověděl Freedom pro téma Re: Naftovy Filter
tak já ho tam mám od tý doby co to auto mám....a zatim to jezdí v zimě v pohodě a auto mi docela frčí.....dal sem z něj i 160 ztakže já nemám problém .najezdil sem s tim 7000km a pohoda a ten předemnou ho tam měl taky....zatim sem ho měnil pouze jednou....

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
16 roků 8 měsíců zpět #4 od Palinko46
Odpověděl Palinko46 pro téma Re: Naftovy Filter
tak ja ten jemny tkz. šišku som ho tam mal vždy aj ked som mal popri tom aj ten original a aj v zime mi to akosi nevadilo.ale ako vidim tak asi si ho dam nejak doporiadku lebo stale mam s nim len a len problemy myslim ten filter original,stale niečo zavzdušnoval sa, velmi rychlo sa zašpinil nečistotami a podobne a ruky som mal stale od nafty smradlave.jednine riešenie je asi investovat do komplet noveho filtra.aj ked nemam ani šajnu kolko taky filter može stat :oops: a o rychlosti 160 ja možem len snivat alebo dokreslit si čislo 160 na poziciu 120 možno vtedy :(

FIAT TIPO 1.9TDs predosly majitel Majster.302 000 km motor super, uz je v novej kasni.Pomaly davany do kopy :D

Více
16 roků 8 měsíců zpět #5 od Tomas-Oaza
Odpověděl Tomas-Oaza pro téma Re: Naftovy Filter
ja tam mam filtr original co tam patri a musim ho menit kazdych 8 tis km,bo e mi zasere palivem na ktery jezdim :lol:

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
16 roků 8 měsíců zpět #6 od Palinko46
Odpověděl Palinko46 pro téma Re: Naftovy Filter
no po dnešnom rane a teraz na ceste z prace som rozhodnuty to dat spät ...ono to nechcelo naštartovat ako keby nedostavalo naftu ale žeby niekde chytalo falošny vzduch...??? :?:

Více
16 roků 7 měsíců zpět #7 od DURI123
Odpověděl DURI123 pro téma Re: Naftovy Filter
ja tam mam origos "velky" filter a pred nim mam taky priehladny zo skla s kovovym sitkom ktore sa da pekne rozobrat a vycisti. je to 100x bezpecnejsie a hlavne ucinejsie ako iba ta siska ktora je jednorazova tusim.
Kazdopadne ten hlavny velky filter by som tam nechal...

mam to takto preto len v nadrzim nam bordel a vzdy sa mi hlavny filter tak po 500km upchal.. takze som to vyriesil tym rozobratelnym maly filtrom... :idea:

Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa :)

Více
16 roků 7 měsíců zpět #8 od skypan
Odpověděl skypan pro téma naftový filtr

ja tam mam origos "velky" filter a pred nim mam taky priehladny zo skla s kovovym sitkom ktore sa da pekne rozobrat a vycisti. je to 100x bezpecnejsie a hlavne ucinejsie ako iba ta siska ktora je jednorazova tusim.
Kazdopadne ten hlavny velky filter by som tam nechal...

mam to takto preto len v nadrzim nam bordel a vzdy sa mi hlavny filter tak po 500km upchal.. takze som to vyriesil tym rozobratelnym maly filtrom... :idea:

=D> ano sklenička fuguje dokonale :!: jako odlučovač vody,tak i odkalovač jemných nečistot,hlavně kdyš je na očích v mot.prostoru.

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 7 měsíců zpět #9 od jarda3
Odpověděl jarda3 pro téma Re: Naftovy Filter
Hrubý předfiltr je dobrá věc.
Já používám malou skleničku z CS dieselů...Zetor,Liaz atd.
Při ježdění na alternatívu by to chtělo Velkou skleničku z Tatry nebo Td Avie..
Máte někdo nějaký typ???

Fiat Tipo 1,9tD,66kW

Více
16 roků 7 měsíců zpět #10 od Jura 197
Odpověděl Jura 197 pro téma Re: Naftovy Filter
No právě kdysi na 1.9 D jsem měl taky ten předfiltřík a ve Fiatu mi servisčlověk řekl, že ať to dám pryž, že to zavzdušňuje vstřiky 8O Tak nevím? Dát to tam, nedát to tam :cry:

Více
16 roků 7 měsíců zpět #11 od itnet
Odpověděl itnet pro téma Re: Naftovy Filter
Ja tam mam ten skleneny predfilter x rokov, odkedy mam Tipo (cca 120 000 km) a vsetko je OK, takze by som ho urcite neodstranoval.

Skoda Octavia 1,4 TSI, 2011
VW Passat B6, 2,0TDI (125kW) Highline
Zosrotovane - Tipo 1,7D DGT 1990, 210 tis. km

www.fiattipo.net/index.php/fotogalerie/category/32-itnet

Vygenerováno za 0.396 sekund