Dnes jsem těžko startoval 1.7D
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Usuzuju, že nafta Ti nepadá podle toho, že při vyšších teplotách to startuje i po ránu v pohodě.
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
Slovakia, Fiat Tipo 1.7D, modrá metalíza tmavá, r.v. 1988
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Jinak ty žhaviče dneska odpoledne testnu, protože když je motor teplý (nebo déle odstavený) tak chytne nabrnk. Taky bude určitě problém v mojí pravé ruce, protože jsem málo točil motor ( zvyk z benzínu). Ale musím uznat, že tipenko je mazlíček pohodlňoučkej, jsem rád, že ho zase mám i když je to takový stařeček A Lancia teď v klidu odpočívá v garáži a bude jen sluneční a srazová záležitost, bohužel to musí za ni Tipko oddřít
Tipenko to zaní oddře neboj on to zvladne chlapík je to přece silnej ropak jak se říka v naftě je sílaAhoj Dresiku to víš, na nové se vždycky musí nějak zvyknout. Tak mám ho 3 dny tak mušky se nachází. Jinak HFkem jezdit denně do práce - EE to bych se nedoplatil
Jinak ty žhaviče dneska odpoledne testnu, protože když je motor teplý (nebo déle odstavený) tak chytne nabrnk. Taky bude určitě problém v mojí pravé ruce, protože jsem málo točil motor ( zvyk z benzínu). Ale musím uznat, že tipenko je mazlíček pohodlňoučkej, jsem rád, že ho zase mám i když je to takový stařeček A Lancia teď v klidu odpočívá v garáži a bude jen sluneční a srazová záležitost, bohužel to musí za ni Tipko oddřít
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Ještě si vizuálně zkontroluj, jestli se Ti to hejbe tak že Ti s tim někdo bude mlít v autě a Ty koukej na čerpadlo jestli se tam hejbe ta packa - blíž k motoru je předvstřik.
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/