Ladeny výfuk (koncovy tlumič) na 1.9TD

Více
16 roků 7 měsíců zpět #1 od TDGT
kluci vim ze uz to tu bylo ale chtel sem se zeptat nema nekdo novou zkusenost s ladakem u dieslu?je mi jasny ze zvuk jako u benzinu to nebude ale lehce brumlat by to mohlo :) tak jestli nekdo stim ma zkusenost nebo vi jakej ladak je na diesel dobrej popripade kde ho sehnat tak budu rad za kazdou radu :wink:

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #2 od Charles
já jsem viděl i slyšel laďák na TDieselu, nebylo to tipo, ale i tak to chrochtání toho dieselu ten zvuk přehlušilo, takže efekt byl zanedbatelnej :?

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 7 měsíců zpět #3 od TDGT
jasne taky je mi jasna z to zanej zazrak nebude ale kamos ma 206 1.4 HDi a celkem mu to brumla , aspon pri poslechu zezadu to de celkem slyset tak me zajimalo jak by to vypadalo primo na tipu

Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
16 roků 7 měsíců zpět #4 od Houba
Hej dej si tam rouru jenom jako já.. :driver: :P

-> Tipo TDs /1.4b/ = nějaký dili na prodej
-> Tipo 2.0 8V /no pressure/ :P - výměna za G III.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #5 od TDGT
neblazni nebudu meho krasavce nicit nejakou rourou z kamen ,mam tam 100 mm koncovku chrom ale premejslel sem o tom ladacku

Více
16 roků 7 měsíců zpět #6 od bobik43
Odpověděl bobik43 pro téma re
Mam jen rouru od predu do zadu a hlucny to moc neni, ale slyset to trochu je. Hlavne kdyz jedes mezi barakama. Potkavam Transita s ladakem a zvuk pekny teda neni vubec :-(

Prodej použitých dílů Fiat Tipo 1.9TDS. Malý bazárek na www.bazarekfiat.wz.cz

Více
16 roků 7 měsíců zpět #7 od Fila
Odpověděl Fila pro téma Re: re
hele, ja mel malej proble s vyfukem, a podle me nejlepsi a nejlevnejsi reseni je, otevrit posledni hrnes a vyndat tu prepazku, ja to tak udelal(byla shnila) a ma to myslim celkem pekny zvuk, a jede to i lip a spotreba je mozna taky o fous lepsi;-)

Fiat Tipo 1,7D (rv88)
Fiat Tipo 1,9TDs (rv89)
Alfa Romeo 156 2,4JTD (rv99)-spotrpacket 3

Více
16 roků 7 měsíců zpět #8 od Houba
Odpověděl Houba pro téma Re: re

Mam jen rouru od predu do zadu a hlucny to moc neni, ale slyset to trochu je. Hlavne kdyz jedes mezi barakama. Potkavam Transita s ladakem a zvuk pekny teda neni vubec :-(

Toe bublák mezi barákama co ?? :lol: Eště když máš dost přidanou ropu, to řve jak svině ale v autě žádnej extrém oproti benzínu..

-> Tipo TDs /1.4b/ = nějaký dili na prodej
-> Tipo 2.0 8V /no pressure/ :P - výměna za G III.

Více
16 roků 5 měsíců zpět #9 od bjukemen
...ja som teraz vhodil posledny a predposledny tlmič a šmaril som to do smetí...teraz mi výfuk končí rovno za prvím medzitlmičom...no musím poznamenať že je to fakt super...zvuk parádny a ako teraz počuť turbo mnam lahoda pre uši...ešte to dorobim a na koniec dam nejaky remus aby to nedymilo pod auto a bude super...
...a inak vykon je tiež lepší a o dosť nemusím to tolko točiť(zodratý motor) aj akcelerácia je lepšia čo som porovnaval :wink:
...a taktiež sa znížila dymivosť motora (zaujímavé)

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Vygenerováno za 0.361 sekund