Tlak a teplota oleja.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #1 od peto12
Tlak a teplota oleja. vytvořil uživatel peto12
Chcel by som si dodatočne namontovať budík tlaku a teploty oleja. Má s tým niekto z Vás skúsenosti? Zaujíma ma ako pripojiť tie čidlá k motoru. Či treba niekde navŕtať dieru narezať závit alebo ako by sa to dalo. Poraďte. Dík. :roll:

Tempra 1,9 TD 66 kw SX r.v 1990 155000 km.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #2 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Tlak a teplota oleja.
Jsou na to adaptéry které by slušný výrobce měl přiložit. Ale sám nevím a chci to letos taky.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #3 od peto12
Odpověděl peto12 pro téma Re: Tlak a teplota oleja.

Jsou na to adaptéry které by slušný výrobce měl přiložit. Ale sám nevím a chci to letos taky.

Ja viem že sú na to adaptéry. Ale kam tie adaptéry zašroubuješ?

Tempra 1,9 TD 66 kw SX r.v 1990 155000 km.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #4 od stiglitz
Takže, vím že jsou adaptéry Y a T. podle mýho je to proto že ho dáš na místo čidla tlaku oleje a na jeden konec přijde čidlo který bylo doposud namontováno, a druhej konec obsadí čidlo tlakoměru. Do kabiny podle mě povede drát. k budíku. A teplota oleje asi navrtat vanu, co já vím - ale tam je pro měření teploty ideální místo. Ale možná se pletu, fakt nevím.

stiglitz.
/////

Více
16 roků 6 měsíců zpět #5 od stiglitz

stiglitz.
/////

Více
16 roků 5 měsíců zpět #6 od radluk
Odpověděl radluk pro téma Re: Tlak a teplota oleja.
mereni tlaku oleje, o tom jsem taky premyslel. Urcite jednoducha varianta je, "rozdvojka". Do jednoho zavitu cidlo mazani, do druheho zavitu snimac tlaku oleje. A cele to nasrubovat misto kontrolniho snimace mazani. Kdyz by clovek byl zrucny, slo by to i "splestit" svepomoci, akorat nevim jake zavity maji ty cidla, jestli je tam metricky, nebo G. Pak staci autogen a mas to...

Více
16 roků 5 měsíců zpět #7 od skypan
Odpověděl skypan pro téma tlak a teplota oleje

mereni tlaku oleje, o tom jsem taky premyslel. Urcite jednoducha varianta je, "rozdvojka". Do jednoho zavitu cidlo mazani, do druheho zavitu snimac tlaku oleje. A cele to nasrubovat misto kontrolniho snimace mazani. Kdyz by clovek byl zrucny, slo by to i "splestit" svepomoci, akorat nevim jake zavity maji ty cidla, jestli je tam metricky, nebo G. Pak staci autogen a mas to...

metrický spíše výjmečně,G utčitě,z hdrauliky-redukce se nechají použít

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Vygenerováno za 0.058 sekund