jsem velmi mile prekvapen z funkce sportovniho filtru

Více
16 roků 5 měsíců zpět #1 od TDGT
zdravim kluci tak sem si vcera koupil sportovni filtr na mou 1.9 TD a sem velmi mile prekvapen jeho funkci.Nejdriv sem ho klasicky namontoval misto standartniho airboxu ale vzhledem k jeho rozmerum mi nesla zavrit kapota,tak sem premyslel jak to vymyslet misto by bylo u podbehu tak sem musel sani necim prodlouzit,a co sem nevymyslel doma sem nasel kolena sání ze Zetoru a po premereni se hadicemi na motore sem byl mile prekvapen kdyz vsechno pasovalo jako origo doplnek prave na tento motor takze sem jen urezal potrebnou delku a sponama upevnil filtr,v podbehu sou drazky uz na origo airbox takze spravna funkce je doufam zachovana,nastartoval sem motor a prekvapil me hruby zvuk ktery uz na prvni poslech znel draveji nez u originalu.(podotykam bylo to poznat citelne) zkusil sem zkusebni jizdu a tez se zdalo ze motor ktery uz tak vmem tipu slape skvele tak jde jeste z vetsi lehkosti,takze muj zaver z techto tuningovych neboli sportovnich doplnku je ten ze pokud koupite filtr kvalitni tak rozdil poznate.Jeste podotknu ze to nebyl no name filtr za 300 stovky.Ale opravdova kvalita,aspon me se tak osvedcil,takze kdo by chtel na svuj TD neco takoveho koupit tak doporucuju,ovsem pouze kvalitu.

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 5 měsíců zpět #2 od tom.podluzak
tak to taky vyzkousim posli mi kontakt na vyrobce nebo prodejce a tip filtru dik

Fiat Tipo 1,9td r.v 92
Skoda Octavia combi 1,9tdi 170PS r.v 04

Více
16 roků 5 měsíců zpět #3 od TDGT
zdarec tady mas odkaz na ten filtr,ja ho kupoval normalne v obchode ale tenhle je uplne ten samej

Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
16 roků 5 měsíců zpět #4 od stevo MI
Ahoj. Môžeš sem dať ten odkaz ešte raz? Ďakujem. :D

tipo 1,9 TD "92"

Více
16 roků 5 měsíců zpět #5 od BlackJack
Taky jsem ho hledal, jestli nění třeba jinou barvou napsaný nebo že by ho před náma TDGT tajil? :lol:

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
16 roků 5 měsíců zpět #6 od stevo MI
No tak na to som nepomyslel - on nas navnadil a teraz zapiera :lol: :lol: :lol:

tipo 1,9 TD "92"

Více
16 roků 5 měsíců zpět #7 od TDGT
zdravim kluci omlouvam se uplne sem na tohle tema zapomel , tady davam ten odkaz,kupoval sem ho normalne u nas v obchode ale je to ten stejnene typ dokonce o 100kc levnejsi :wink: www.sportovni-filtry.cz/product_music_in...tml?products_id=2975

Více
16 roků 5 měsíců zpět #8 od Tonny Tempra SW
mas vymeneny len ten filter alebo si robil nieco aj s vyfukom,ak ti ide lepsie citelne teraz ked je este aj dost teplo tak v zyme to pojde este o 20%lepsie,bude tahat studeny vzduch a to motor potrebuje.

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Více
16 roků 5 měsíců zpět #9 od TDGT
no mam ten filtr a udelany cely nerez sani ,do vyfuku nechci sahat chci zachovat spotrebu ,videl sem uz hodne zasahu na dieslu do vyfuku ale spotreba sla nahoru a ze by to zas nejak extra pomohlo,a vymenit jen koncovej tlumic nema zadnej smysl,motor mam ve vynikajicim stavu ma najeto neco malo pres 30 000 a tahne paradne i v servisu kam jezdim obcas za znamyma zkouknout na cem zrovna delaji mi rikaji ze ten muj diesel slape nejlip co meli moznost s ostatnima tipkama porovnat,pro me je vykon absolutne dostacujuci a nechci ztoho delat neco cim bych mu mohl uskodit,od toho tam prece ty veci sou uz z vyroby tak nebudu kuchat vejfuk.Dulezity je hlavne ten filtr casteji cistit specialnima pripravkama ,zvlast kdyz ten filtr nebyl zrovna nejlevnejsi.Spis se o motor dobre starat a pak se odmeni nadprumernou spolehlivosti. Udelala sem snim pres 190km/h a spotrebu podle posledniho vypoctu mam 5,6 co vic si prat

Více
16 roků 5 měsíců zpět #10 od bjukemen

no mam ten filtr a udelany cely nerez sani ,do vyfuku nechci sahat chci zachovat spotrebu ,videl sem uz hodne zasahu na dieslu do vyfuku ale spotreba sla nahoru a ze by to zas nejak extra pomohlo,a vymenit jen koncovej tlumic nema zadnej smysl,motor mam ve vynikajicim stavu ma najeto neco malo pres 30 000 a tahne paradne i v servisu kam jezdim obcas za znamyma zkouknout na cem zrovna delaji mi rikaji ze ten muj diesel slape nejlip co meli moznost s ostatnima tipkama porovnat,pro me je vykon absolutne dostacujuci a nechci ztoho delat neco cim bych mu mohl uskodit,od toho tam prece ty veci sou uz z vyroby tak nebudu kuchat vejfuk.Dulezity je hlavne ten filtr casteji cistit specialnima pripravkama ,zvlast kdyz ten filtr nebyl zrovna nejlevnejsi.Spis se o motor dobre starat a pak se odmeni nadprumernou spolehlivosti. Udelala sem snim pres 190km/h a spotrebu podle posledniho vypoctu mam 5,6 co vic si prat

...no neviem mne sa osvedčilo iba kuchať vyfuk...s filtrom to iba strašne dunelo...skús sundať vyfuk a porovnaj...mne s vykostením vyfuckom klesla spotreba o dosť dolu...ale to može byť aj preto že mám vybehaný motor...
...pls: až by si sa niekedy nudil zmeraj si pružnosť z 80na 120 na štvorke,zaujíma ma za kolko to urobí motor po GO

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 5 měsíců zpět #11 od Tonny Tempra SW
to mas bomba motor,aj ten co mam v mojej tempre je vyborny,tiez v servise mi vraveli ze je este moc dobry a ma dost nabehane,ked sme ho skusali v servise tak na volnobehu som jej par krat pridal na podlahu a dymila len tak malo az sa servisakom otvorili sanky,na kombi mam 5l spotrebu pri klasickej jazde,aj ja premyslam ze nebudem s motorom robit kadejake veci ale ten filter si poridim aj ja.

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Více
16 roků 5 měsíců zpět #12 od Miki
Mě zbyl doma noname filtr kužel co sem měl v Mařce, tak bych to mohl taky zkusit...jen mě zajímá, v čem se pozná kvalitní filtr? Že propouští míň bordelu?

Fiat Marea Weekend 1.6 r.v 97.
Alfa Romeo 75 1.8ie r.v.91
ex: Fiat Tipo 1.6 r.v.89, Fiat Tempra 1.9TD r.v.91, a další....

• Vratis
16 roků 5 měsíců zpět #13 od Vratis
Zdar všichni.Nedalo mi to a také jsem pořídil sportovní vzduchac.musím říct že jsem nečekal takový rozdíl.jde pěkně od spoda a celý průběch i nárůst otáček jsou mnohem lepší než před tím.opravdu jsem takový rozdíl nečekal.mužů zatím jen doporučit pořídit takovou věcičku.tipo 1.9 td GT

Vygenerováno za 0.472 sekund