Chrastění-Vyřešeno!

Více
16 roků 1 měsíc zpět #1 od neohoney
Chrastění-Vyřešeno! vytvořil uživatel neohoney
zdar

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #2 od neohoney
Odpověděl neohoney pro téma Re: Chrastění-Vyřešeno!
Zdravim chlapi,rád bych vyřešil jeden problém,ale nevím si rady.Při rozjezdech a podřazování v nízkých otáčkách se ozývá takový chrastivý kovový zvuk,dělá to například,když ve 40km/h tam šoupnu 4-ku a jemně to vytočím,jakmile to vytočím razantněji zvuk ustane.Sere mě to hlavně ve městeh.Auto je po standartním servisu.Budu vděčný za každou radu.Děkuji

Více
16 roků 1 měsíc zpět #3 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Chrastění-Vyřešeno!
No hlavně jsi měl napsat o jaký motor se jedná, je to v sekci diesel, ale je to 1.7D, 1.9D nebo 1.9TD ???

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 1 měsíc zpět #4 od neohoney
Zdar Charlesi to je nahodicka,kupoval jsem od tebe ty zimaky.Muzes mi tedy poradit.Je to 1.7D.Dik

Více
16 roků 1 měsíc zpět #5 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Chrastění-Vyřešeno!
Vypadá to na nějaké horší ložisko v převodovce. Taky sem to zažil, ovšem nikdy neřešil..

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 1 měsíc zpět #6 od Charles

Zdar Charlesi to je nahodicka,kupoval jsem od tebe ty zimaky.Muzes mi tedy poradit.Je to 1.7D.Dik

Pokud používáš ICQ, tak se ozvi, mám ho dole v popisu :)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 1 měsíc zpět #7 od neohoney
napadlo me jestli by to nemohlo byt treba spojkove lozisko nebo lamela

Více
16 roků 1 měsíc zpět #8 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: Chrastění-Vyřešeno!
Zastav na místě, otevři dveře a na volnoběh sešlapuj spojku a poslouchej, jestli se bude razantněji měnit zvuk spojky. Jestli se teda jedná o spojku.

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
16 roků 1 měsíc zpět #9 od neohoney
tak spojka je asi v poradku,co treba manzety na prevodovce a malo prevod.leje muze to byt taky pricina?

Více
16 roků 1 měsíc zpět #10 od drto
Odpověděl drto pro téma Re: Chrastění-Vyřešeno!

Zastav na místě, otevři dveře a na volnoběh sešlapuj spojku a poslouchej, jestli se bude razantněji měnit zvuk spojky. Jestli se teda jedná o spojku.

podobny problem mam ja nikedy nie vzdy mi spojka ako keby klepotala o nieco. ked ju zoslapnem tak to prestane. co to je? a robi to len niekedy nie stale.

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Více
16 roků 1 měsíc zpět #11 od neohoney
mne to dela porad,ikdyz se to zahreje budu vam moc vdecny,kdyz sem hodite vyreseny problem tohoto prispevku,jak jsem slysel od znamych tak s tim ma problem skoro kazdy...

Více
16 roků 1 měsíc zpět #12 od Jaroslav Motl

mne to dela porad,ikdyz se to zahreje budu vam moc vdecny,kdyz sem hodite vyreseny problem tohoto prispevku,jak jsem slysel od znamych tak s tim ma problem skoro kazdy...

Hele a nemohlo by tě drnčet uložení vejfuku. Ve předu u vlnovce jsou takový dráty a ty když jsou v pr... tak to drnčí

Fiat Tipo 1,6i DGT(149.C2.046)
Fiat Tipo 2,0i.e.
Fiat Tipo 1,4i

Více
16 roků 1 měsíc zpět #13 od neohoney
na tydraty se mrknu,pri volnobehu a vysokych otackach to vubec nedela,dela to pri jizde dotech 50km/h,kdyz malo vytocim 3 nebo 4 a kopnu tam vyssi kvalt tak to zacne hned jak pustim spojku...je to oprvadu neprijemne chrceni

Více
16 roků 1 měsíc zpět #14 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Chrastění-Vyřešeno!
Ja si 100 myslim, ze je to vybehane lozisko v prevodovce. Schvlane kolik mas najeto? A kontrolujes tesnost prevodovky a olej v ni? A ikdyby jo, tak ten pred tebou na to mohl kaslat.
Ac je to nemile, tak oprava je nerealna. Bud se popidit a to dane lozisko vymenit a nebo daz jinou prevodovku, ale ruku na srdce, myslim,ze zadna po tech x km uz nebude ok:)

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 1 měsíc zpět #15 od neohoney
dik za nazor,taky si myslim,ze ten predemnou na to pekne kaslal,kasle a motor jou v bezvadnym stavu to se docela divym po tolika letech na to ze to ma nalitano 190.000 mi to zere do 4,5l/100,chyta na brnknuti a radit jde taky v poho,obcas mi tam jde ztuha 2,ale je to asi podle toho pod jakym uhlem to tam zrovna davam,ted jsem to mel na dire a koukal jsem,ze mam v cudu manzety a opravdu tam bude asi malo oleje v prevodovce.Myslite,ze by to mohlo byt tema manzetama,ze se mi tam dostal bordel?

Vygenerováno za 0.476 sekund