zamena vyfuku

Více
16 roků 1 měsíc zpět #1 od Palinko46
zamena vyfuku vytvořil uživatel Palinko46
Zdarec hoši mam taky problem po prehodeni motora 1,7D do benzinovej kastli 1,8ie sa mi zda že slabšie šlape.može byt problem vo vyfuku?nechal som tam povodny čo bol z benzinu. ale zase otazka ved benzin ma podla mna väčšie prudenie spalin ako diesel alebo sa mylim?Bude stačit ak vyhodim s tamadial prvy tlmič vyfuku?alebo niečo poradte čo by sa dalo s tym robit ten z naftaku je KO. inak motor sa už sklada :twisted: chyba zistena olejove čerpadlo uplne rozsypane neskor budu foto možno sa niekomu zidu :idea:

FIAT TIPO 1.9TDs predosly majitel Majster.302 000 km motor super, uz je v novej kasni.Pomaly davany do kopy :D

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #2 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: zamena vyfuku
No ty tlumice muzou byt treba vysypane. Jinak diesel ma mam pocit vetsi prumer trubek..Takze teoreticka moznost, ze je to kvuli vyfuku tu je.

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 1 měsíc zpět #3 od rat21
Odpověděl rat21 pro téma Re: zamena vyfuku
Nie som si isty, ale myslim :roll: , ze 1.7D nema kat a 1.8 ho ma. V tom pripade musis vyhodit kat a malo by to byt OK.

1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti :-(

Více
16 roků 1 měsíc zpět #4 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: zamena vyfuku
Oni věděli jakej výfuk pro jaký motor když to dělali.Diesel má jinej výfuk a záleží na přepážkách,průměru atd. aby to fungovalo jak má.Dej tam výfuk z 1.7d.Ale nejdřív z něj vyklep saze. :wink:

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #5 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma výfuk
není možné zaměnit výfuky mezi benzínem a dieslem, jak píše Jenda: jiná konstrukce apod. tím pádem snížený tah, stejný problém řešil na srazu Freedom, taky kastle z benzínu a původní výfuk, nevím ale jak to dopadlo. určitě bych tam dal výfuk určený pro 1,7D. jeden komplet se mi zbytečně válí v garáži(nevím ale v jakém je stavu) tak kdyby náhodou :wink:

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 1 měsíc zpět #6 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: zamena vyfuku
já sem nic o zaměnování neříkal 8O na srazu sem se o tom bavil s fridomem,ten měl taky kastli benzina a motor 1.7d.Taky mu to netáhlo,hlavně kuli výfuku,momentálně kuli tlakům.

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #7 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: výfuk

není možné zaměnit výfuky mezi benzínem a dieslem, jak píše Jenda: jiná konstrukce apod. tím pádem snížený tah, stejný problém řešil na srazu Freedom, taky kastle z benzínu a původní výfuk, nevím ale jak to dopadlo. určitě bych tam dal výfuk určený pro 1,7D. jeden komplet se mi zbytečně válí v garáži(nevím ale v jakém je stavu) tak kdyby náhodou :wink:

motory se zkouší na brzdách :arrow: na nich se měrí výkon :arrow: a ztoho vypočítavájí odpor rychlosti prútoku vejfukových tlumičů a sání,takze ponaučení :arrow: co typ motoru,tak k tomu sání a výfuk.

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 1 měsíc zpět #8 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma výfuky
to jenda: šak já jsem taky netvrdil že jsi napsal opak,mělo to být naopak potvrzení tvojí odpovědi, jen jsem to asi nějak blbě napsal :lol: :wink:

FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 1 měsíc zpět #9 od Palinko46
Odpověděl Palinko46 pro téma Re: zamena vyfuku
tak teraz sme s tatom vyrobili koleno vyfuku/lešenarska trubka/ a odrezali katalizator pomaličky sa to dava dokopy už aby to bolo hotove........sice tlaky na hovnno :cry: kuri to z mierky oleja ale aj tak no snad to pojde minulu zimu to celkom dobre štartovalo aj so starou baterkou a teraz new baterka štarter po repase a new žhavice to moje tipatko ma už vyšlo na 60 litrov ale nelutujem ale už odbočujem od temy .čo sa tzka FIATU tak forever :D

FIAT TIPO 1.9TDs predosly majitel Majster.302 000 km motor super, uz je v novej kasni.Pomaly davany do kopy :D

Více
16 roků 1 měsíc zpět #10 od majster
Odpověděl majster pro téma Re: zamena vyfuku
ak chces aby to slapalo tak musis dodrzat vnutorne rozmery trubiek, ale tlmice su rozne, myslim vo vnutri, d maju v prepazkach vacsie diery ako benzin, takze obal tlmica je rovnaky ale vnutrajsok je iny, preto sa moze stat, ze motor nebude mat taky tah ako ma.

zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane

Více
16 roků 1 měsíc zpět #11 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma výfuk
kdybys potřeboval tak mám komplet výfukové potrubí z 1,7D(1a2 díl, koleno) pohledově ještě v rozumném stavu, za rozumnou cenu :wink: k odběru v rožnově pod radhoštěm

Vygenerováno za 0.427 sekund