vleze se 1.9 jtd 85kw do tipa

Více
16 roků 3 měsíců zpět #31 od Tomas-Oaza
jo mozna ale kterej bude v haji za 10 tis, a to jeste zapomel na prevodovku

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #32 od TDGT
Odpověděl TDGT pro téma Re: vleze se 1.9 jtd 85kw do tipa
v CR sou proste takovy veci prakticky nemozny pokud se nejdna o ciste sportovni ucely

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
16 roků 3 měsíců zpět #33 od psmecar
pokud znas spravne lidi na spravnych mistech tak neni problem skoro nic

732519106

Více
16 roků 3 měsíců zpět #34 od Tomas-Oaza
no a sme u toho, takze je to bastl a bez pomoci jinejch bys leda utrel :lol: :lol: :lol:
vsak kdybych mel nehodu s nejakym upravenym autem tak se pekne zhojim to mi ver :wink:

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
16 roků 3 měsíců zpět #35 od TDGT

pokud znas spravne lidi na spravnych mistech tak neni problem skoro nic

tak jasne to se porad bavime o znamych a podobne,jenze na to se porad spolihat neda,a pochybuju ze nekdo ma znamy uplne vsude kde bys potreboval

Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
16 roků 3 měsíců zpět #36 od Charles

v CR sou proste takovy veci prakticky nemozny pokud se nejdna o ciste sportovni ucely

Jo a i s tim jsou někdy problémy. Jeden borec co dělá do motorek a jezdí okruhy mi to říkal, musíš dokládat různý hovadiny o tom, že jsi členem nějakého klubu a že to bude čistě pro okruhy a to schvalovací řízení je dost na dlouhý lokte. Protože u nás co má motor a někde to jezdí, musí mít i nějaké osvědčení, že to lze provozovat. Samozřejmě u formule nebo těch profi závodů to je asi trošku jinak. teď mám na mysli takovou tu amatárskou ligu :lol: snad se nikoho nedotknu ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 3 měsíců zpět #37 od psmecar
nachapu proc nekomu neco hanis ale budis to sveci jen o tve ubohosti :D

732519106

Více
16 roků 3 měsíců zpět #38 od TDGT

nachapu proc nekomu neco hanis ale budis to sveci jen o tve ubohosti :D

vubec tu nejde o haneni,jen spis o to ze to proste neni zadna sranda a ja osobne nevim o nikom kdo by mel neco podobneho co planujes ty,a nikdo znas si to tu jaksi nedovede predstavit,vzdyt uz ja sem mel problemy s prihlasovanim auta jen kvuli tomu ze nemohli najit cislo motoru ktery bylo necitelny a tvrdili mi ze mam kastlu a motor prehozenou,tak sem musel do fiatu kde mi vyjeli ´´rodny list´´kde bylo vse v naprostem poradku a pak sem musel znovu na technickou a na urady,pokud to tipko na obrazku je tvoje,tak si ho radsi udrzuj v paradnim stavu,a misto prehazovani motoru radsi polad TDčko pokud je v dobrym stavu,

Více
16 roků 3 měsíců zpět #39 od Dresik
No ja se smeju. A ver tomu, ze motoru 2.0 turbo sem uz videl :D A jeden dokonce mam. Jasne, ze vypada stejne, ale prumerne znaly technik, co umi zachazet s pc pozna, ze tipo nema mit turbo a verim, ze turbo na motoru taky pozna:) Nehlede na to, ze kdyz delas emise, tak se ti divaji na cislo motoru a i kdyby byl sebevic tupejsi, tak cislo motoru je samo jine na turbu a atmosfere.
Ale jak se psalo, uz jsme tady u toho, ze na to proste musis mit zname, protoze ofiko to neprojde. A fiat? Jak se psalo, ten stezi povoli jina kola, natoz tenhle bastl.

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 3 měsíců zpět #40 od psmecar
promin ta zprava nepatrila tobe ale Tomas-Oaza

732519106

Více
16 roků 3 měsíců zpět #41 od psmecar
takze panove kdyz na tom budu tak bazirovat tak to turbo klidne namontulu na original 2,0 16v jen prehodim hlavu a bude mi sedet i typove cislo

732519106

Více
16 roků 3 měsíců zpět #42 od Tomas-Oaza
tak oak nevim proc se ptas na nazor. muj nazor je jasnej ale ty tady operujes ze je vsechno v pohode

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
16 roků 3 měsíců zpět #43 od psmecar
asi si neprecetl tema neptal jsem se jestli auto prihlasim nebo projdu na technicke ale jestli se mi tam vleze to jtd

732519106

Více
16 roků 3 měsíců zpět #44 od TDGT

asi si neprecetl tema neptal jsem se jestli auto prihlasim nebo projdu na technicke ale jestli se mi tam vleze to jtd

vlizt se tam vleze to neni problem,ale jen pokud se ti jedna o vlezeni do motorovyho prostoru,jinak je vsechno uplne jine,a proc to teda chces prehazovat kdyz to nechces prihlasit?a podobne?jinak mohlo by to byt zajimavy

Více
16 roků 3 měsíců zpět #45 od Dresik

takze panove kdyz na tom budu tak bazirovat tak to turbo klidne namontulu na original 2,0 16v jen prehodim hlavu a bude mi sedet i typove cislo

No to nevim, cim si pomuzes, kdyz cislo je dle meho nazoru vyrazeno na bloku motoru :lol:

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Vygenerováno za 0.089 sekund