croma 2.5 TD klapani v motoru

Více
15 roků 8 měsíců zpět #1 od Smoog
croma 2.5 TD klapani v motoru vytvořil uživatel Smoog
Ahoj borci, prosim vas, mam cromu 2.5 td a dnes jsem nastartoval, pohoda, rozjel sem se a po chvilce mi zaclo jakoby z prave strany motoru (z pohledu ze sedadla ridice takze u spolujezdce u noh), jakoze klapat motor, tuk tuk tuk, podle toho kolik bylo plynu. zastavil sem na volnobeh a podle pridani polynu to klapalo... kdyz jsem motor zhasl a znovu natocil tak to neklapalo ale po chvilce opet začalo... nevite co to? esi je to normal nebo se neco podelalo? :) byla tam ted menena vodni pumpa pac se mi ta puvodni zadrela. ale ta je spis v leve časti. takže opravdu nevim a diky za nakej nazor.. :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 8 měsíců zpět #2 od bjukemen
...definuj pojem klapani v motore...može to byť čokolvek ale zrejme to bude mechnicka zavada...ked Ti to zažne robiť tak otvor kapotu a odsleduj to alebo nahraj video na mobil a niekde to umiestni aby sme vedeli identifikovať...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
15 roků 8 měsíců zpět #3 od Dresik
Kolik mas oleje? A v jakem je stavu? Pokud jsou to vylozene kovove tupe rany, tak bych to videl na kliku..ta udelala papa...

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
15 roků 8 měsíců zpět #4 od Dresik

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
15 roků 8 měsíců zpět #5 od Smoog
ne takove klapani jajko na tom videu ale byl sem to dat klukum servosakum a prej se mi tam povolili matky u vejfuku, (pripojeni vejfuku k motoru jakoze) a vy padlo tam nejake tesneni kere nemaj tak je tpo zatim jen dotazeny, "boucha" to porad, po zahrati.. asi ze to tam unaka kuli topmu tesneni... ale zni tpo zajimave, rany jsou to presne podle chpodu motoru a i podle vyfuku, tak snad je to ono... tesneni tam nekde sezenu... casem. snad se s tim nestane nic horsiho uz...

je to jak naschval na zacatlu roku to udelalo poctivou technickou! i s emisema. musel sem jen koupit pasy dozadu a hyp,kloub na leve predni kolo. a ted prisla vana ted zas tohle...sem zvedavej co se stane zitra... ;)

Více
15 roků 8 měsíců zpět #6 od MAJER
mě takhle klapal vstřik.

fiat tempra 1.9 dt sw 66kw čím dál leší

Vygenerováno za 1.757 sekund