-
Fórum
-
Technické fórum
-
AUTO HI-FI
-
Preskakuje cd(mp3)
Preskakuje cd(mp3)
15 roků 4 měsíců zpět #1
od neohoney
Zdravim,mam autoradio Hyundai s USB.Kdyz si chci pustit jakekoli cd tak za jizdy pri nerovne vozovce cd zacne vynechavat a radio vydava takove piskave zvuky v repracich.Nikdy pred tim to nedelalo,myslite,ze bude zasrana cocka?
Dekuji
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
15 roků 4 měsíců zpět #2
od L.Jerie
Zdravím.To že vynechává cd při jízdě po nerovnostech mi dělá taky.Je to snad u všech rádií.Při mp3 je to lepší.Pískavé zvuky ovšem neznám.Možná je to typem rádia.Já mám Sony GT210.
Tipo 1,7 s motorem 1,9 Tempra, předělaný do benzín kastle už není, ale zůstal Fiat Panda1,1.
15 roků 4 měsíců zpět #3
od neohoney
to je divny,ze by to delalo u kazdeho radia,jeste pred tydnem to nikdy neskakalo.
15 roků 4 měsíců zpět #4
od bery1970
zapomeň na cd v autě to ti bude přeskakovat furt zakup transmiter a máš klid
bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč
fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY
15 roků 4 měsíců zpět #5
od neohoney
holt se asi nevyplaci kupovat pouzity radio...uvidime zkusim ho dat do vodorovne polohy treba to pomuze.
15 roků 4 měsíců zpět #6
od Libor
Já mám rádio s CD které má prý 3 laserové paprsky, které udajně snímají CD naráz... nevím tedy jak je to přesně technicky řešené ale nestalo se že by CD vynechalo a to ani na hodně hrbolaté silnici.
Je to Panasonic CQ-RX103N.
15 roků 4 měsíců zpět #7
od vilímek petr
Zdar,já mám obyčejný sencor,označení nevím,ale neskočil mi ani jednou za dva roky co ho mám.
15 roků 4 měsíců zpět #8
od neohoney
projel jsem to cisticim cd a uz je to v poho....dik za prispevky
15 roků 4 měsíců zpět #9
od stiglitz
Mám Sony, neskáče.
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
15 roků 4 měsíců zpět #10
od jipaf
TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...
15 roků 4 měsíců zpět #11
od L.Jerie
Tipo 1,7 s motorem 1,9 Tempra, předělaný do benzín kastle už není, ale zůstal Fiat Panda1,1.
15 roků 4 měsíců zpět #12
od jumbo
Mám taky Sony ( 4 roky) a neskáče.
15 roků 4 měsíců zpět #13
od BlackJack
Měl jsem Hyundai, taď mám Pionner. Hyundai rádio bylo hodně nepovedené - CD přeskakovaly na hrbech a USB načítalo při zapnutí a vypnutí rádia skladby od začátku (musel jsem vždy dohledávat songy). S Pionnerem jedině dobré zkušenosti, nestalo se mi, aby CD někdy přeskočilo.
Pokud se dříve skákání neobjevovalo, zkus zkontrolovat stav CD, uchycení rádia (popř. kabeláž). Jestli i přesto, bude závada nejspíš uvnitř - čočka, seknuté nebo opotřebované antivibrační uchycení mechaniky, všeobecně prach, chlupy, nečistoty ...
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
15 roků 4 měsíců zpět #14
od Pumpa
cudne v tejto dobe pocut nieco ako skakanie CD ked uz vsetky si vybavene antishockom..... s mojim sony radiom myslim ze je to model GTX cisla presne neviem ale mozem snim hadzat jak chcem a nic dokonca to radio prezilo az priam enormny skrat v aute ked jeden velmi sikovny "zvarac" pravdepodobne zvaral so zapojenou baterkou a aj kostrou kablovacka od radia zhorela na popol a radio je v celku dokonca ani poistku nevyrazilo proste asi SONY je SONY
Fiat Tipo 1.9TD Gran Turismo 1991 @ Turbo 1.5BAR
-
Fórum
-
Technické fórum
-
AUTO HI-FI
-
Preskakuje cd(mp3)
Vygenerováno za 0.478 sekund